Audi A4 softtop Sonnenland inclusief montage

Schrijf de eerste review over dit product


Normale prijs: € 1.250,00

Special Price € 1.199,00

Cabriodak Audi A4

Bij het uitkomen van de Audi A4 waarschijnlijk de beste cabrio in z'n klasse. Naast de perfecte rij-eigenschappen zijn er vooral de sublieme technieken van vele decennia lange "KARMANN" ervaring. Door de vormgeving en het perfect spannen van de softtop geldt deze cabrio nog steeds al een van de stilste.

Het probleem van de originele Audi A4 cabriodaken is de verbinding tussen de achterruit en de softtop. De lijmlaag laat langzaam los waardoor de stof "afpeld" en de hoeken als eerste loslaten.Het opnieuw verlijmen van een bestaande ruit is vaak van tijdelijke duur, de constructie blijft immers slecht, bovendien hecht de lijm slecht aan een oude lijmlaag.

Onze nieuwe cabriodaken zijn voorzien van de nieuwste technieken voor het verlijmen van glazen ruiten in cabriodaken. Wij geven dan ook 4 jaar garantie op de achterruit constructie. Montage van een A4 cabriodak neemt ongeveer 4 a 5 uur in beslag.

Standaard hebben we zwart en donkerblauw op voorraad maar ook alle overige originele kleuren zijn leverbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Cabriodak Audi A4

Meer Views