BMW Z1 softtop ACOUSTIC style

Schrijf de eerste review over dit product


Normale prijs: € 829,00

Special Price € 789,00

BMW Z1 softtop ACOUSTIC style

BMW Z1 softtop alle bouwjaren van 1989 tot 1991.

Wij kunnen de Z1 cabriodaken in elke gewenste uitvoering en kleurstelling voor u produceren. Natuurlijk leveren wij de softtop in originele layout, in het originele Sonnenland Classic materiaal. Maar onze aanbeveling wordt hieronder beschreven. Voor de toepassing op de BMW Z1 is het Sonnenland classic materiaal technisch gezien achterhaald. Nieuwe ontwikkelingen in de productie van duurzame cabriodakmaterialen hebben dit veroorzaakt.

De softtop voor de Z1 iis gemaakt van Haartz Sonnenland Acoustic materiaal. Dit materiaal zorgt voor een significante geluidsreductie. (Sonnenland Acoustic materiaal is bijna 2x dikker dan het Sonnenland Classic van destijds) Door onze verbeterde pasvorm en versteviging aan de zijkanten van de softtop wordt de kans op de bekende slijtage plekken in de softtop veel kleiner.

De afwerking van de stof aan de binnenzijde is gelijk aan uw originele softtop, uitgevoerd met het bekende Sonnenland visgraad motief. De buitenzijde van de stof ziet er qua structuur ook hetzelfde uit waardoor uw BMW Z1 cabriodak in originaliteit niets hoeft in te leveren.

De langsnaden aan de bovenzijde van de softtop zijn volledig glad uitgevoerd en aan de binnenzijde geseald voor meer stevigheid en een betere afdichting. De naden zijn bekend van de laatste generatie's Porsche 911 cabriodaken.

Als extra optie bieden wij de mogelijkheid de softtop aan de randen te voorzien van "regengootjes". De zorgen ervoor dat regenwater nauwelijks nog op de stoelen lekt bij het openen van de portieren. Deze detail in de stof valt nagenoeg niet op maar zorgt wel voor extra comfort. Hieronder ziet u een video van een Sonnenland Acoustic softtop door ons gemonteerd. Ook deze is voorzien van Regengootjes.

 

.

Normale prijs: € 829,00

Special Price € 789,00

BMW Z1 softtop ACOUSTIC style