Mercedes SL R129 softtop Acoustic CK-cabrio style inclusief montage

Schrijf de eerste review over dit product


€ 1.449,00
Mercedes SL R129 softtop Acoustic CK-cabrio style inclusief montage

Softtop Mercedes SL R129 in CK-Cabrio style. Deze softtop is ontworpen door Clemens Klein, zo zoals de eigenlijke ontwerper het ooit ontworpen had. Na Mercedes top besliste destijds dat de kleine achterruitjes, bekend van de W107 ook in de R129 terug moesten komen.

Deze softtop is op vele punten verbeterd ten opzichte van de originele Mercedes Benz softtop. De softtop is voorzien van 1 super brede achterruit waarbij de 2 kleine achterruiten komen te vervallen en toch het zicht naar achteren behouden blijft. Het ontbreken van de kwetsbare achterruiten komt de levensduur van de softtop duidelijk ten goede. Het ontwerp van deze softtop past veel beter bij het ontwerp van de auto en heeft een vormgeving die veel op de Hardtop lijkt. Deze softtop met een achterruit met een breedte van 104cm! is gemaakt van Sonnenland Acoustic materiaal. Dit materiaal is meer dan 2x dikker en is ontworpen voor een significante geluid reductie in de auto. Door dit stevige materiaal is het mogelijk om de achterruit nog breder uit te voeren. De langsnaad welke aan de bovenzijde van de voorruitstyle tot aan de achterzijde doorloopt, is uitgevoerd als gladde naad. Deze naad is bekend van de Porsche cabriodaken. De stof is aan de binnenzijde omgeklapt en geseald waardoor een super duurzame waterdichte maar vooral mooie naad ontstaat.

Aan de zijkanten, boven de zijruiten, is de softtop voorzien van "regengootjes". Dit detail in de afwerking in de stof, voorkomt tijdens een regenbui dat regenwater op de stoelen lekt bij het openen van de portieren.

Voordelen:
- Veel stiller ontwerp door vormgeving en materialen
- Ontbreken van de kwetsbare kleine achterruitjes
- Betere aansluiting aan de zijkanten
- Moderner en passender design
- Regengootjes boven de zijruiten
- Duurzamer ontwerp

Deze daken zijn in talloze kleuren leverbaar. Bovengenoemde prijs geld voor de zwarte en donkerblauwe daken. Overige kleuren op aanvraag.

Ook de binnenhemel kan gelijktijdig vervangen worden. Alle originele kleuren leverbaar. Het vervangen van de binnenhemel kost 189,- Euro inclusief b.t.w. extra. De genoemde prijs is inclusief montage en b.t.w.

Gedurende de montage kunt u kosteloos (excl brandstof) gebruik maken van een leenauto. Montage kan binnen 1 werkdag, 's morgens tussen 8 en 9 brengen en 's avonds tussen 17:30 en 18:00 afhalen is mogelijk. 

Mercedes SL R129 softtop Acoustic CK-cabrio style inclusief montage

Meer Views