Klantervaringen

BMW 3.18i

Cabrioservice Memelink heeft me uitermate goed geholpen. Ik ben vanuit Brussel gereden (3.5u) maar het was de moeite waard. Initieel was het lastig om de reden van het kapotte cabrio dakje te vinden maar uiteindelijk zijn de mannen bij cabrioservice memelink erin geslaagd. Ik ben echt uitermate tevreden en goede prijs / kwaliteit ratio. De quote van BMW was een stuk hoger!
Charlotte donderdag 14 juni 2018

Vervanging softtop MX-5

Vanuit Budel, grens België een hele rit maar ik was een half uur te vroeg.
Om 8.30 uur meldde ik me en kort daarna begon Martijn met een zeer geslaagde vervanging. Strak werk ruim binnen de tijd, een plaatje in een zeer goed prijs/ kwaliteitsverhouding.
De knalrode MX-5 kreeg een update van niveau.
Naast de zeer vriendelijke ontvangst en de lekkere koffie een fijn adres om zo nodig het jaren later over te doen.
Ik heb er alle vertrouwen in.
Bedankt Martijn en dank voor de vriendelijke ontvangst/ verblijf.
Arie Spruijt dinsdag 20 maart 2018

Dak vervangen van Mazda MX5

Helaas was mijn dak kapot gestoken, en gezocht naar een bedrijf die dit kon maken. Ik heb wenig specialisten gevonden maar wel dit bedrijf.
Afspraak gemaakt en alles is perfect weer in nieuwe staat gemaakt.
Zeer goed vakmanschap; hoewel ik altijd twijfel heb of alles goed gaat is dit na het ophalen van de Maxda MX5 verdwenen.
Goede service en de moeite waard om vanuit TIlburg dit bedrijf te bezoeken.
Rob Hermse vrijdag 23 februari 2018

pomp vervangen Z4

Het dak van mijn Z4 stopte tijdens sluiten.
Memelink gebeld, na twee dagen kon ik (gelukkig) al terecht
Bevestiging van afspraak met prijsopgaaf, reparatie uitgevoerd in de voorgestelde tijd en prijs.
Het hele traject van afspraak tot en met reparatie top geregeld.
Deze dame en heer snappen het gewoon.
H.den Boef zaterdag 29 juli 2017

Vervanging cabriodak Saab 9-3

Zeer tevreden over het resultaat echt vakmanschap! Het maken van een afspraak gaat eenvoudig en vooraf ontvang je nog een afspraakherinnering. Ik kreeg keurig een leenauto mee(ook Saab 9-3).
Het dak was nodig aan vervanging toe, het had er al 15 jaar op gezeten en was niet meer lekkage vrij. Nu ziet de Saab 9-3 er weer superstrak uit. Bedankt voor de zeer goede service Martijn Memelink. Het was het ritje vanuit Friesland zeer zeker waard!
J. Nijboer maandag 17 juli 2017

PVC kap MX-5

Ik kocht bij Cabrioservice Memelink een PVC kap voor de MX-5. Deze werd prima geleverd en met een duidelijke handleiding. Ik had echter nog een aantal vragen: hier werd goed, duidelijk en snel op gereageerd. Je staat er echt niet alleen voor als je zelf aan deze klus begint. Memelink heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, zelfs bij klanten op afstand. Erg tof, bedankt!
Luke woensdag 21 juni 2017

BMW Z3 compleet nieuw dak

Vandaag vanuit Friesland de tocht gemaakt naar Laren vanwege een versleten (origineel) dak van mijn Z3. Keurig ontvangen (koffie, thee, praatje). Mooi huis, superlieve hond en een mooie ruime werkplaats.

Keurig netjes een leenauto meegekregen en de auto was volgens afspraak op tijd klaar. Bij de terugrit gelijk al profijt gehad van het nieuwe dak. De spanveren van mijn originele dak waren door de huls heen gesleten en dat gaf nogal veel windruis. Nu met het nieuwe dak (Z8 style) is dat enorm verminderd. (het blijft een stoffen dak dus windstil zal het nooit worden) Ook het zicht naar achteren is veel beter door de grotere en niet doffe ruit.

Erg goede ervaring en vakwerk afgeleverd. Binnenkort maar een afspraak maken om mijn gecorrodeerde spiegelvoetje te laten vervangen, en ook maar eens nadenken over de rolbeugels :)

Nogmaals erg bedankt allebei en een fijne trip gewenst!
Maarten zaterdag 13 mei 2017

Cabriodak

Mijn dit jaar 25 jarige SL R129 was toe aan zijn derde kap.Gister vroeg op pad vanuit Purmerend naar het mooie Laren.Na een heel gezellige ontvangst door Martijn en Sjeel stapten we op de fiets om de omgeving te verkennen met het mooie weer.Om een uur of vijf waren we terug en was de auto klaar.De blauwe acoustic softtop met groot achterruit zag er geweldig mooi en strak uit.Op de terugweg bleek dat het inderdaad een stuk stiller in de auto was.Ik ben er erg blij mee en beveel Martijn en Sjeel van harte aan.Op naar de volgende 25 jaar! Joop Köhne
11 mei 2017
Joop Köhne donderdag 11 mei 2017

Vervangen cabrio dak Porsche Boxster 2001

Beste Martijn,

Dank voor de uitstekende service . Ziet er allemaal weer top uit. Ben zeer tevreden met het resultaat. Nu nog even wachten tot de kap weer open kan en het genieten kan weer beginnen.

Dank,

Thomas Feih
Thomas Feih maandag 1 mei 2017

Porsche Boxster 2005

Na veel zoek werk en klantervaringen gelezen te hebben, afgelopen weekend mijn zwarte cabriodak van mijn Boxster laten vervangen voor een bordeaux rode door Martijn.
Alle lof voor deze vakman.
Afspraken duidelijk, zeer vriendelijk en gratis leenauto ter beschikking.
Na een gezellige zaterdag op de markt in Zutphen de auto weer opgehaald.
Prachtig. is weer helemaal nieuw. Mooi vakwerk.
Wij zijn er voor uit Maastricht gekomen en zouden er zo weer heen gaan.

Succes met de verhuizing en met de zaken...
Groet uit Maastricht
Theo-Jan dinsdag 18 april 2017

MG tf cabrio

Vandaag heeft Martijn mijn softtop vervangen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Echt super! Zeer gastvrij ontvangen met heerlijke koffie. Bedankt Wilma
wilma valkenburg woensdag 5 april 2017

geplaatste nieuwe kap z3

afgelopen zaterdag door Martijn een nieuwe kap op mijn z3 geplaatst.
type z8, kon in bruin worden geleverd. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen en het resultaat: kan niet beter! Super strak, helemaal naar wens.
Leo Zwagers dinsdag 21 maart 2017

Soft-top Saab 9-3

Vorige week de kap van mijn Saab 9-3 cabrio door Martijn Memelink laten vervangen. Super mooi geworden! Echt erg blij mee!
Olaf Oosterbroek donderdag 9 februari 2017

Levering onderdelen

Niet alleen in het plaatsen van een nieuw cabriodak maar zelfs in het leveren van onderdelen is dit bedrijf TOP.
Maandagavond (om niet te zeggen nacht) hardtopsteunen besteld voor mijn Z3 en woensdagmiddag stond de leveringsdienst al voor de deur.
In de toekomst hoef ik dus niet meer te zoeken waar ik terecht kan maar neem ik onmiddellijk contact op met Cabrioservice Memelink.

Bedankt voor de prima service
Eddy
De Leeuw Eddy donderdag 12 januari 2017

PERFECTE SERVICE

Na een mooie plaatsing van mijn cabrio dak op mijn Porsche Boxter.Verleende Martijn ook een perfecte service om een gesprongen kabel netjes te vervangen dit omdat mijn kapconstructie niet de beste meer was en daar zelfs geen onderdeel los van was te bestellen heeft Martijn het toch weten te fixen met wat aanpassingen hier en daar, ik ben hem er echt dankbaar voor wat een specialist en een toffe man is dat zeg.Martijn top en nog bedankt voor de lekkere koffie en gezelliheid.Gr John Janssens Tilburg 30-11-2016
John janssrns woensdag 30 november 2016

vervanging van dakje BMW Z3

Afgelopen woensdag het groen uitgeslagen dakje van mijn Z3 met diffuus en rondom lekkende achterruit laten vervangen door een Z8 lookalike exemplaar.
Van 8.30 tot 14.30 uur lekker gewerkt op loopafstand in een restaurantje en toen kwam het telefoontje van Martijn dat het gereed was.
De Z3 ziet er weer perfect uit..De grotere heldere achterruit en het dikkere materiaal zorgen voor minder ruis, beter zicht naar achter en verhoogd rijcomfort.
Het heeft sindsdien nog niet geregend, maar ik ga er van uit dat het waterdicht is.
Martijn, bedankt voor dit staaltje vakwerk.

groeten, Ad
Ad van Galen vrijdag 25 november 2016

BMW Z3

Es ist schon ein tolles Gefühl, man bringt sein Cabrio/Roadster nach Laren mit einem kaputten Verdeck und wenn man sein Fahrzeug wieder abholt Ist ein neues Verdeck verbaut. Ich habe ein Verdeck in Schwarz /Z8 Style bekommen und die "Wackelsitze" wurden repariert . Pünktlich und zum vereinbarten Preis. Besser geht es nicht. Thomas Klee , 31.10.2016
Thomas woensdag 2 november 2016

Vervanging softtop Mazda MX5

11 october heeft Martijn Memelink een nieuwe softtop op mijn Mazda MX5 geplaatst. Naar volle tevredenheid. Gezamelijk hebben we gekeken of we bijpassend bij de cognac bruine leren bekleding van het interieur niet ook voor een cognac kleurige kap zouden kunnen gaan. De lakkleur van de auto is zwart dus wellicht een mooie kleuren/combinatie.
Martijn heeft e.e.a. zorgvuldig geinventariseerd en het resultaat mag er zijn. Super bedankt Martijn voor het meedenken en je professionaliteit.
Heidy Hekkelman
Heidy Hekkelman woensdag 12 oktober 2016

MGF softtop vervangen

Afgelopen vrijdag, 7 oktober, verving je het dak van onze 19 jaar oude MGF. Onze auto ziet er weer helemaal top uit met dit nieuwe dak. Keurig werk, alles netjes op tijd. Een fijne persoonlijke benadering en een leuke leenauto maakten het een plezier om zaken met je te doen!
Coos Loeve dinsdag 11 oktober 2016

Cabrio dak en pomp Z4 E85

Martijn heeft het dak en de pomp van mijn BMW Z4 vervangen.
Ziet er perfect uit en werkt weer als een speer. Er is zelfs minder windgeruis dan bij de originele kap.
En als leenauto kreeg ik een prachtige E30 318 cabrio mee!
Carl Vissers donderdag 8 september 2016

Cabriodak renault megane

Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen.
Ons werd even de zaak laten zien.
3 tot 4 uur werd ons verteld dat het monteren duurt.
Na 2 uur werden we al gebeld dat de auto klaar was.
Het ziet er echt fantastisch uit.
Echt super mooi resultaat, ik ben er zeer blij mee.
Is echt een aanrader.

Groetjes wilfred Klomp
Wilfred Klomp woensdag 17 augustus 2016

A4 cabrio dak vervangen

Afgelopen woensdag nieuwe kap voor de audi cabrio laten vervangen omdat van de oude kap het achterraam los was gegaan.

Het dak zit er strak op, echter heb ik de auto met een goed werkende cabriodak bij Memelink gebracht. En bij afhalen werkte het dak niet meer. Wel is alles door gemeten waardoor er is geconstateerd dat de voorste dak motor niet meer functioneerd.

Verder goed werk verricht alleen erg balen dat mijn kap niet meer functioneert bij afhalen.

Reactie Cabrioservice Memelink:

Dank voor de recensie Ron. Erg vervelend inderdaad. Je softtop had reeds lange tijd gelekt, de complete binnenhemel was doorweekt en reeds groen uitgeslagen. Vocht in de cabrio, is funest voor alle elektrische systemen. Haperen deed de softtop vanaf de eerste keer openen, daarna was het inderdaad afgelopen. Diagnose stellen was uiteraard service, ook heb ik je aangeboden de motor te vervangen, mits onderdelen voorhanden waren.

Ron dinsdag 16 augustus 2016

cabriodak vervangen BMW Z3 (Z8 model)

Je hebt een mooie klus geklaard, Martijn! De rolbeugel ziet er goed uit, maar dat was volgens mij ook niet zo'n lastige klus. Ons oude cabriodak vervangen vanwege het verbogen frame des te meer. Maar we zijn er superblij mee, het zit er perfect op, ziet er hardstikke strak uit en het scheelt de wereld aan geluid.

Vakwerk, een leenauto mee en het was ook nog gezellig... een volgende keer komen we zeker bij je terug (maar hopelijk duurt dat wel een paar jaar) :)
Petra donderdag 4 augustus 2016

Mazda MX5 NB softtop Sonnenland Original Line glazen

Memelink is heel flexibel. Ik had het verkeerde dakje besteld en kon hem direct weer ruilen. Levering is snel en het contact is super. Een goede beschrijving hielp mij enorm met het vervangen. Bedankt!
Pieter Dekker vrijdag 29 juli 2016

vervangen kap mg tf

Vandaag nieuwe kap laten plaatsen
Ziet er zeer strak uit en nette service
Ben zeer tevreden
Een aanrader
Nogmaals bedankt Martijn
Gr Ramon

ramon jansen dinsdag 12 juli 2016

Vervanging kap Renault Megane

Vanuit het Noorden naar Laren (GLD) voor het plaatsen van een nieuw dak. na een uiterst vriendelijke ontvangst, gewandeld in de omgeving en een van de terrasjes gepakt die Laren rijk is. Het was mooi en warm weer en eerder dan verwacht kregen we telefoontje van Martijn dat de auto klaar was. Het resultaat is boven verwachting. Mooie route naar huis gekozen, jammer dat het dak nog niet los mocht, maar dat hadden we g graag voor over. Mooie dag met geweldig resultaat. Martijn, top!
Rob Soyer zaterdag 25 juni 2016

Nieuwe Sonnenland kap voor mijn Volvo C70

Een geweldige ervaring. Naar Laren gegaan, de fietsen van de auto gehaald en twee dagen van de omgeving genoten. Ondertussen werd onze Volvo C70 van een nieuwe buitenkap voorzien. Tjonge wat zit die kap mooi strak op de auto. Daarbij is Martijn een man van afspraken. De auto was op de afgesproken tijd klaar. Fantastisch adres, mocht je een nieuw stoffen dak nodig hebben.
Han Seijger vrijdag 24 juni 2016

nieuwe cabriokap bmw z3 en rolbars

Keurige nieuwe cabrio kap en rolbars gemonteerd door Martijn. Tijdens zijn werk een leuk dagje Apeldoorn gedaan. Nette prijs en ook nog een nieuwe gepoedercaotte voorbalk gemonteerd. Dik tevreden
Jan Tilburg donderdag 2 juni 2016

Beige kap voor Z3

Binnen een paar uurtjes gefixt voor een redelijke prijs. Was de rit van Roosendaal naar Laren (GLD) meer dan waard. Vriendelijke ontvangst, een leenauto ter beschikking. Vier jaren garantie. Kan er weer mee voor de dag komen. Aanrader dus! Mooi als je van je hobby je beroep kunt maken.
Hans Biezemans woensdag 1 juni 2016

Cabriodak S2K

Bevlogen, gepassioneerd en een grote dosis vakmanschap. Zie hier, in een notendop, een karakterschets van Martijn. Uiterst vriendelijke ontvangst, de leenwagen was niet nodig. Het was prachtig weer dus lekker wandelend naar Almen gegaan. Terug in Laren even geluncht op een van de leuke terrasjes in het dorp. En klaar was mijn auto! Het dakje zit er weer snaarstrak op. Echt een aanrader voor elke cabrio liefhebber, uw auto is in zéér goede handen bij Martijn!!
Kees Hollenberg woensdag 1 juni 2016

Mazda MX-5 NB FL

Ik zocht een nieuwe softtop voor mijn MX-5, om zelf te monteren. Memelink vraagt een goede prijs en kon direct leveren (die van mij dreigde te scheuren). Vanuit Gouda naar Laren gereden, kap gehaald en meteen een paar handige tips meegekregen voor de montage. Montage is een beste klus, maar met een beetje handigheid wel te doen. Dakje zit er weer mooi op, prima kwaliteit.
Mocht ik ooit weer een cabriodak willen vervangen, dan ga ik zeker weer bij Memelink informeren!
Peter woensdag 25 mei 2016

vervangen cabriodak Mercedes SL 600

Het is natuurlijk makkelijk een goede recensie te schrijven wanneer je net het nieuwe dak op je auto ziet. Je bent blij dat het er weer mooi strak uitziet en schrijft een mooi verhaal en hoe goed de koffie was etc.
Maar hoe ziet het dak er na een paar jaar uit? Dan heb je tenminste wat aan een recensie. Wel mijn dak op mijn Mercedes 600 sl is 4 jaar geleden vervangen en ziet er nog steeds strak en als nieuw uit. Prima dus.

G.v.d.Hall
G.B. van der Hall zondag 15 mei 2016

Nieuwe kap Honda S2000

Begin maart heb ik de cabriokap van mijn Honda S2000 laten vervangen, door een kap met glazen ruitje. De kap ziet er erg mooi uit, mooie stof en mooi zwart. Ik kreeg een leenauto mee op de dag dat de kap vervangen werd, wat erg handig is.

De eerste weken moest ik hem dichthouden, een maandje na plaatsen voor het eerst de kap geopend. De eerste paar keren kreeg ik de kap niet goed ontgrendeld of vergrendeld omdat er heel veel spanning op stond, maar inmiddels is de stof iets opgerekt en gaat het prima. De kap opent en sluit mooi en is op de bekende slijtageplekken voorzien van extra bescherming tegen deze slijtage.

Kortom, ik ben erg tevreden en kan de komende jaren weer zorgeloos genieten van de S2000.
Sander Prinsen woensdag 4 mei 2016

Vervanging pomp BMW Z4

Gisteravond vanuit de Randstad naar Laren gereden (BMW Z4 E85) zonder werkend cabriodak (kapotte pomp). Kort een terrasje gepakt en wat gegeten en nog voor het nagerecht al een telefoontje dat ik mijn auto weer kon ophalen! De vervangende pomp is netjes in de achterbak weggewerkt en werkt naar behoren in dat in ongeveer twee uur tijd. Perfecte service en met open dak weer terug naar huis gereden.

Bedankt!
Joost dinsdag 3 mei 2016

Porsche Boxster dak vervangen

Vanochtend vroeg de auto in gelukkig was het droog
Want onze Porsche had geen achterruitje meer de pvc ruit
Was helemaal kapot en gaar. 8 uur sochtends ontvangen door Martijn.
Gekozen voor een nieuw dakje met glazen achterruit.

De leenautos waren al weg en we kregen Martijn zijn eigen
Auto mee!!! Hoe bedoel je service. We hebben de omgeving
Verkend en lekker gewandeld na de lunch belde Martijn dat
De wagen weer klaar stond.

Gespannen terug natuurlijk, en het resultaat is echt heel fraai
Zeer strak en de glazen ruit upgrade met achterruit verwarming
Helemaal.

Kortom met een big smile reden wij terug in de regen met een
Waterdichte kap.

Martijn bedankt! Mooie werkplaats een aanrader.

Groet,

Vogelsang
Vogelsang maandag 25 april 2016

nieuwe softtop MX5 NB fl

Op 29 maart hebben we de MX5 NB fl naar Laren gebracht vanuit Lichtenvoorde voor het vervangen van de softtop.
31 maart hebben we de MX5 weer op gehaald , en het ziet er super strak uit de sonnenland softtop . Moest alleen 2 weken dicht blijven , en dat was balen natuurlijk, maar inmiddels mag hij open.
We hebben geen koffie gehad...............jammer . Je was nogal druk.

Martijn bedankt voor het vakwerk.

M.v.g.
Richard.
Richard zaterdag 16 april 2016

Mazda mx5 Miata 1989

Om 4.00 weg gereden uit Vlissingen voor de file,s uit vroeg ontvangen met koffie en Martijn is vroeg begonnen aan mijn auto.
Ik had zelf een nog mooie beltline mee gebracht die Martijn met een softtop sonnenland met glazenruit heeft gemonteerd ziet er prachtig uit zeer tevreden en de moeite waard om een stukje te rijden.kan de auto weer een paar jaar mee.
Bedankt.

Groeten uit Zeeland,

Frank
p.s denk aan mijn tip beetje de boel opruimen druk druk.
Frank van Heiningen zaterdag 9 april 2016

Binnenhemel vervangen BMW E36

Na enig speurwerk uitgekomen bij Martijn. De binnenhemel laten vervangen van onze 20 jaar oude BMW. Ik moet toegeven dat hij een echte vakman is. Puur en eerlijk werk was het eind resultaat. Kan iedereen aanraden je cabriodak door hem te laten vervangen. Top bedrijf

Thankx, Ruud
Ruud Reinders Folmer dinsdag 5 april 2016

tevredenheid

Helemaal uit Zuid Limburg naar memelink gereden .voor het plaatsen van een nieuw achterruitje in mijn z3. En binnen werk spiegels besteld de auto ziet er weer perfect uit cabrio service memelink bedankt gr uit Zuid Limburg peter bisschops
bisschops peter zaterdag 19 maart 2016

Achterruit Ford StreetKa

Vanmorgen vroeg vanuit Utrecht naar Laren gereden. Kleine 1,5 uur tuffen maar het was het dubbel en dwars waard.
Eerst ontvangen met een Latte Machiatto en toen kreeg onze StreetKa een prachtig getint Cabrioruitje , perfect op maat gesneden en strak zonder bobbels gemonteerd !
Zeker een aanrader !
Onze dank is in ieder geval groot.
Shourd maandag 14 maart 2016

Nieuwe Sonneland kap

Vandaag bij Martijn langs geweest , voor een nieuwe kap op mijn saab 9-3 aero 2004. Prima geregeld en zeer strak. Kan weer 12 jaar mee. Een aanrader.
Martin Hovenkamp donderdag 3 maart 2016

audi a4

Na lange rit uit Zuid-Limburg werden we hartelijk ontvangen daarna met de leenauto erop uit. Nieuw dak ziet er prachtig uit. We zijn zeer tevreden teruggereden naar het zonnige zuiden.
jos pelzer zaterdag 27 februari 2016

Nieuwe ruit Magane1 cabrio.

Door omstandigheden moest de ruit Z.S.M. vervangen worden.
Vrijdag gebeld, kon zaterdag tussendoor komen.
Binnen de kortste keren zat ie erin.
Martijn bedankt voor de perfecte Service, en dat voor die prijs.
Adrie Klok zaterdag 6 februari 2016

vervanging ruit streetka

Na wat rond gezocht te hebben bij memelink terecht gekomen
ruit perfect geplaatst voor een perfect bedrag zeer tevreden
Mertijn super bedankt voor de snelle en vakkundige reparatie.

Pieter Donders
donders vrijdag 8 januari 2016

Z3 cabriodak

5 november bij Martijn geweest voor vervanging van de kap. Meteen gekozen voor montage van de rolbeugels. De ontvangst was prima in orde en dat is onze Z nu ook. Prima stukje vakwerk geleverd Martijn en dat voor een zeer goede prijs. Mond op mond reclame werkt het best en wij zullen jou aanbevelen. Martijn bedankt.
Eddy dinsdag 10 november 2015

Z3 nieuwe top

Lekkere koffie, gezellig een croissantje (en het laatste restje melk ;-) gedeeld. Even shoppen in Deventer maar snel weer terug met de leenwagen want m'n auto was al klaar! De top zit er keurig op. Bedankt Martijn! Groetjes uit Reeuwijk, Monique
Monique van Wijngaarden vrijdag 6 november 2015

Mazda MX5 vinyldak

Gisteren 30-10-2015, in Laren geweest om het vinyl dak van de Mazda MX5 te laten vervangen.
Keurig geholpen en binnen 3 uur was het werk geklaard.
Goede koffie tussen door gedronken en vlotte en nette service.

Marc Wouters zaterdag 31 oktober 2015

Top vakwerk!

Voor de tweede keer bij Martijn op mijn Saab een nieuw Sonnenland kap laten monteren en het resultaat is schitterend.
Mijn vorige SAABRIO uit 1994 heb ik ingeruild en ondanks dat de kap ruim zes jaar geleden al door Martijn was vernieuwd, zag deze er nog als nieuw uit. Dit heeft de inruilprijs zeker positief beïnvloed. Ook op mijn huidige SAABRIO uit 2004 heb ik de kap laten vervangen door Martijn en daarmee is hij weer in nieuwstaat.

Top vakwerk Martijn
Jan Bakker vrijdag 30 oktober 2015

Softtop Z3 vervangen

Na bijna 18 jaar was de softtop toch echt aan vervanging toe. Dan is er naar mijn mening maar één echte specialist en wel Martijn.
Vandaag 9 september 2015 heeft hij die klus dan ook voor mij geklaard. Een prachtig strakke, Z8 style, softtop gemonteerd en de Zet kan er weer jaren tegen. Ik heb met bewondering staan kijken hoe hij deze klus klaart. En inderdaad de geluids-isolatie is aanmerkelijk beter.
Ik ben dan ook meer dan tevreden.
Freek Kosters woensdag 9 september 2015

Audi A4 cabrio 2003

Op zaterdag 8 augustus gezien dat achterruit loslaat van het frame. Dat is een bekend euvel van de eerste bouwjaren. Martijn om 17.00 uur gebeld. Probleem uitgelegd. Ander probleem is dat ik op 12 augustus met de auto op vakantie ga. Om een lang verhaal kort te maken, Martijn heeft op maandag 10 augustus een nieuw dak gemonteerd. Op zijn vrije dag notabene, want hij had nog vakantie!! Knap staaltje service. Martijn heeft gelijk de deuren en de ramen beter afgesteld. Nu geen windgeruis meer (lukte de dealer niet, die gaf aan dat het niet beter kon). Dak ziet er uitermate strak op, sluit ook beter aan op de voorruitstijl dan het originele da. Knap staaltje vakmanschap. Ik kan Martijn bij iedereen aanbevelen!
Harry dinsdag 11 augustus 2015

Vervanging pomp cabriodak Z4

Op vrijdag 17/07 had ik afspraak om 15h00.
Vermits het ver rijden was voor mij was ik goed op tijd vertrokken. Rond 13h00 reeds aangekomen bij Martijn. Auto achtergelaten en iets gaan eten in dorp. Wandelingetje gemaakt en reeds om 15h30 kreeg ik een telefoontje van Martijn dat de wagen reeds klaar was. Cabriodak werkt terug perfect en motor is naar koffer verplaatst.
Martijn is een echte vakman. Doe zo verder!!!!!

Johnny Van den Bergh
Werchter, België
Johnny Van den Bergh zondag 19 juli 2015

Softtop golf 1 cabrio

Nieuwe softtop en binnenhemel besteld via de webshop en binnen een week geleverd en zeer mooie en goed kwaliteit. Zeer zeker de moeite waard om het hier te bestellen of te laten monteren natuurlijk
John zaterdag 18 juli 2015

Vervanging ruije z3

Goed werk geleverd Martijn.
Op een goede en adequate werkwijze is het ruitje in een korte tijd vernieuwd.
Koffie en een krantje werden er bijgeleverd.
Succes met jouw bedrijf en voor de toekomst.
Tom Anten dinsdag 14 juli 2015

PVC kap MX-5

Heb enkele weken geleden een beige PVC kap opgehaald met glazen ruit voor mijn MX-5 uit 2000. Deze was van super kwaliteit. Met de montagehandleiding was deze goed er op te zetten. Wanneer ik weer een kap nodig heb kom ik deze zeker bij Memelink halen.

Martin de Wilde uit Vaassen
Martin de Wilde vrijdag 3 juli 2015

achterruitje audi cabrio

onder het genot van een lekkere bak koffie is binnen "no time" het achterruitje van onze cabrio vervangen. snel en vakkundig !!
top geregeld !! Martijn, Bedankt !!
patrick donderdag 2 juli 2015

Bmw 325 nieuwe cabriokap

Onze ouwe trouwe BMW E30 cabrio staat er weer fris bij! Nieuwe beige kap, vakkundig gemonteerd en een leuke dag in de regio gehad dankzij de leenauto. Helemaal Top! Bedankt.
Arjen zondag 14 juni 2015

Vervangen pomp van softtop Z4

Vanuit België een expert gezocht en gevonden om dit typische euvel te verhelpen. Vele kilometers later de wagen bij Memelink voor enkele uren achtergelaten. Daarna kregen we haar terug met een werkende pomp die bovendien veel beter geplaatst werd. En het wachten werd aangenaam opgevuld op één van de vele terrasjes in de buurt. Dus een aanteder.
Peter (Beveren-België)
Peter Van Wassenbergh woensdag 10 juni 2015

Achterruit Megane Cabrio

Enige tijd geleden heeft Martijn de achterruit van mijn Renault Megane Cabrio automaat uit 2000 vervangen vanwege een scheur, en geen zicht meer (dof vanwege verweren). Top gedaan! Kan weer alles zien en de plastic ruit zit er strak in...
Hennie van Hoorn dinsdag 9 juni 2015

Ford streetka nieuw achterruit

Martijn,

Bedankt voor super snelle service !!

Annette maandag 1 juni 2015

BMW Z3 softtop Acoustic Z8-style

Op basis van positieve reviews en de informatieve website contact opgenomen met Martijn voor het vervangen van het dak van onze Z3.

Wij zijn heel tevreden over het resultaat. De kap zit prachtig strak met een mooie ruit. De sluithaken bleken verbogen, ook direct aangepakt.

Verder nog de stoelrails verbeterd en nieuwe spiegelvoetjes met nieuw binnenwerk door Martijn gemonteerd. Het resultaat mag er zijn.

Enig probleem: onze katten zitten graag op het nieuwe cabriodak. Vreemd. Eerder zaten ze er nooit op. Kennelijk is de nieuwe stof prettiger aan hun pootjes. We hebben daarom een autohoes besteld.



Pieter Kroodsma vrijdag 29 mei 2015

Bmw e36 cabrio achterruit

Vorige week bij t naar beneden doen van mijn electrische kap,pats achterruitje scheur erin( door de ouderdom.)
Even gegoogeld en dit bedrijf kwam wel heel goed uit de bus!
Op ebay word veel aangeboden,maar wat krijg je dan,dan toch maar 1 van de specialist!!
Gebeld,en besteld( helaas had Martijn op korte termijn geen tijd om mijn achterruit te vervangen)
Vandaag binnen gekregen en aan de gang,de oude was er binnen 5 min uit.
De nieuwe eringelegd,en net behulp van mijn vriendin geplaatst.
Was eigenlijk een eitje.als je meteen goed begint.
Dank voor de service

Mvg graad raaijmakers
Graad woensdag 27 mei 2015

VW Golf 1 softtop acoustic

Mijn VW Golf 1 is er een stuk knapper van geworden...een hele mooie Sonnenland kap laten plaatsen. Ziet er super strak uit. Ik kan weer jaren met plezier rondrijden.
Dank voor de service en de leenauto!

Joyce woensdag 27 mei 2015

Mazda MX5 NA softop Sonnenland

Mocht ik in de toekomst een vraag krijgen van familie / vrienden, bij wie je het beste een softtop kunt laten installeren, dan is het antwoord:
Bij Martijn moet je zijn!

Wereld van verschil om de oude mx-5 met nieuwe stoffen soft top te zien, echt heel mooi en elke cent waard.

Ontvangst was goed, daarna moest ik nog werken achter mn laptop. Hiervoor kan ik 't Langenbaergh aanraden, prima service en stabiel / snelle wifi.
Matthias Huber donderdag 30 april 2015

Pomp dak z4

Na telefonisch overleg met Martijn over het euvel aan het dak van mijn z4, snel een afspraak gemaakt. Vrijdag middag om 15u aangekomen na een reis van 225km.....meteen geholpen door Martijn. Een snelle blik leerde ons dat de pomp idd defect was. Na een hoop gezweet, gekreun en gepuzzel...heeft hij een nieuwe pomp geplaatst op een betere locatie in de auto. Alles functioneert weer 100%. Als tevreden klant weer teruggereisd!. Klasse, Martijn.
Frans Visser maandag 27 april 2015

BMW Z3 softtop Acoustic Z8-style Beige

In de ochtend de Z3 gebracht en in de middag stond kijk kant en klaar. Keurig gemonteerde kap in de juiste kleur en de rolbeugels zijn ook goed gemonteerd. Goede service en vervangend vervoer. Als goed gastheer ontvangt hij de klanten aan de keukentafel met een kop koffie. Een aanrader wat mij betreft
Frank Geldhof vrijdag 10 april 2015

Nieuwe Sonnenland kap voor Golf III

Martijn dankjewel voor het fantastische resultaat! Het oude pvc dak was er al snel af en maakte plaats voor een mooie stoffen zwarte Sonnenland kap. Wauw wat een verschil zeg!! Ook op weg terug naar Roosendaal, een rit van bijna 200km, kon ik de verbetering goed merken!

Kortom ik ben er heel blij mee, dus weer een tevreden klant erbij Martijn, enne...ik zeg het voort hoor!

Groeten uit Roosendaal

Steward
Steward vrijdag 3 april 2015

Ruitje Porsche Boxster

Tijd voor een nieuw ruitje! De reviews logen er niet om dus we konden er niet onder uit, een afspraak maken met Martijn! Zo gezegd zo gedaan. Om 09.00u afgesproken en na anderhalf uur rijden kwamen we aan. Kon niet missen, meerdere cabrio's stonden bij het bedrijf welke gevestigd is naast zijn woning! Martijn kwam ons al tegemoet en de glimlach zei alles, deze man geniet van zijn werk. Hij inspecteerde ons kapotte ruitje en gaf ons een leenauto mee, haha, uiteraard ook een cabrio! ;-). Door de woorden konden wij onze Boxster met gerust hart achterlaten. Rondom het dorpje Laren genoeg vertier en de uren vlogen dan ook om. Na 4 uur belde Martijn al dat het klaar was. Alsof er een tovenaa aan het werk was geweest. Zeer netjes! Even pinnen en we konden tevreden huiswaarts keren. Over Martijn? Zeer hartelijke ontvangst door een man die hart heeft voor zijn vak. We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen!! Absoluut!
Peter en Marleen Liemburg maandag 30 maart 2015

BMW Z3 softtop Acoustic Z8-style

Ik kwam voor een ruitje maar uiteindelijk gekozen voor een nieuw dak.
BMW Z3 softtop Acoustic Z8-style is werkelijk prachtig en vakkundig en snel gemonteerd. Stond om 15:00 uur in Laren en reed om 18:30 zeer tevreden weer naar huis. Een absolute aanrader nualleen nog even hopen op vier weken "rot" weer . Dak mag pas na die periode open ;-) om zich te zetten ...

Rob Wanst vrijdag 27 maart 2015

cabriodak bmw E30 vervangen

Een echte aanrader !! Zeer mooi werk geleverd .Martijn heeft mijn cabrio weer een super strak dak bezorgd .
Daar word ik nou blij van en kom graag vanuit brabant voor dit vakwerk.

Martijn hartelijk dank .

gr, Toine
Toine woensdag 25 maart 2015

Achterruit Renault Megane

Ondanks dat het afgelopen vrijdag de 13e was,
heeft Martijn de ruit van de Megane perfekt vervangen.
De auto is van mijn vrouw en zij is uitermate tevreden over het resultaat.
Vakmanschap in nog geen half uur.
Bedankt.
André dinsdag 17 maart 2015

softtop

Martijn heeft op onze Mazda mx 5 een hele mooie softtop geplaatst. Ik was eerst van plan om een een kunststofkap op te laten zetten, maar op aanraden van Martijn is het een stoffen kap geworden met een garantietermijn van 2 jaar. En dat voor een meerprijs van maar 100 euro. Hij heeft ook nog de dakvergrendeling gerepareerd. Ik ga iedereen in mijn kring aanraden om, als het nodig is, naar Martijn te gaan.Prima kwaliteit en snelle service.
H v d Plas dinsdag 17 maart 2015

achterruit audi 80 cabrio

Gister 14 Maart 2015 is door cabrioservice mijn achterruit vervangen.
Dit is zeer vakkundig uitgevoerd.
Met een heel mooi eind resultaat.
Wij zijn er heel blij mee.

Groet Dennis Maas
Dennis Maas zondag 15 maart 2015

Prima

Prima service, doet niet moeilijk over leenauto, levert goed werk voor een scherpe prijs!
Jeroen woensdag 25 februari 2015

Super tevreden

Wij hebben voor onze Ford Mustang vorig jaar juni een nieuw dak laten plaatsen, en we zijn heel erg tevreden hierover, nette service via mail als persoonlijk. Wij raden iedereen aan om met Martijn zaken te doen.

Keep op the good work Martijn!!!

Grtjes Bianca
Bianca woensdag 18 februari 2015

Plaatsing cabriodak incl. Binnenhemel!

Na wat speurwerk bij Martijn terechtgekomen omdat hij als enige een Sonnenland dak kon monteren met nieuwe binnenhemel en glazen achterruit in mijn Renault megane! Werkelijk heel mooi geworden en snel afgeleverd en zeker volgens de afspraak! Topwerk geleverd Martijn!
Kees Laureijsen zaterdag 3 januari 2015

Cabriodak Golf Karmann

Na een langdurige zoektocht uitgekomen bij Martijn Memelink. Na het lezen van de klantervaringen op de website gelijkt contact gezocht en onze Golf aangeboden. Vorige week haalden we onze auto weer op voorzien van een prachtig gemonteerd dak. De auto ziet er weer geweldig uit! Vakwerk!
Harry Nijland maandag 22 december 2014

Vervanging softtop BMW Z-3

Ik had het advies gekregen om voor vervanging van de softtop van mijn Z-3 naar Cabrioservice Memelink te gaan.
Het advies bleek ook terecht te zijn. Mijn auto is weer voorzien van een prachtig dak waardoor de auto er weer als nieuw uitziet.
Daarnaast was het voor mij ideaal dat er een leenauto ter beschikking stond.

Wat mij betreft is dit inderdaad dé speciaalzaak van Nederland op het gebied van cabrio's.

Jean-Francois
Jean-Francois donderdag 4 december 2014

Mazda NA BJ 1996

Wir hatten für gestern mittag mit der Firma Memelink in Laren einen Termin vereinbart für ein neues Dach für unser Schätzchen Mazda MX 5 Baujahr 1996. Nach drei Stunden Facharbeit von höchster Qualität sieht unser Auto nun aus wie neu und das zu einem Super Preis/Leistungsverhältnis. Wir können allen Cabrio-Fahrern und Liebhabern diese Adresse nur empfehlen. Während der Wartezeit haben wir uns beim örtlichen Wereldbakker eine lekkere Appeltaart gekauft und sind mit dem Bus ins nahegelegene Deventer gefahren. EIne sehr schöne Stadt mit viel Geschichte.
Aber die größte Empfehlung ist Martijn und seine fachliche Kompetenz.
Hartelijk bedankt
Stefana Lambertin vrijdag 7 november 2014

BMW Z3 - Z8 Dak

Fantastische Service bij Martijn Memelink,

afgelopen voorjaar onze nieuwe kap laten plaatsen op de z3 in classic red... in de nieuwe styling van de z8

dak is veel stiller. en ziet er heel chique uit... afwerking en montage is supergoed!. er word veel zorg besteed aan de details.

als mijn golf een nieuw dak nodig heeft. gaat deze zeker weten naar memelinkg cabrioservice..

groet
Mario
Mario van der Ark dinsdag 4 november 2014

Porsche 911 (996)

Absolute aanrader om hier je cabriodak te laten vervangen. Keurig netjes werk afgeleverd! De glazen achterruit is een absolute aanrader, wat een verschil. Eindresultaat; mooi strak en stil dak waaruit ook de rammeltjes zijn verdwenen. Porscherijders, hier kan je je met een gerust hart melden voor een scherpe offerte en vakwerk.
Marco
Marco zaterdag 25 oktober 2014

Saab 900 Classic, nieuwe kap

Na een zelf geplaatste nood reparatie (ducktape en folie) een afspraak gemaakt met cabrioservice Memelink. Het was het wachten waard, na een flinke dag werk, is het resultaat prachtig. Een super strak gemonteerde kap op onze Saab. Op de terugweg konden we elkaar weer verstaan tijdens het rijden, wat een verademing.

Martijn, knap werk!

En Katja, bedankt voor het mogen gebruiken van jouw auto. Daardoor heerlijk dagje uit gehad, in nabijgelegen apenheul (half uurtje rijden) terwijl Martijn zijn best deed op onze Saab...
Maarten Plasman donderdag 16 oktober 2014

achterruit cabrio

Na lang gesukkel van onze mecanicien om de nieuwe achterruit in de kap van mijn Renault megane te plaatsen, zonder succes! En met het achterlaten van enige schade! ... heeft Martijn deze toch noch, en in minder dan een uur perfect geplaatst. Gewoon fantastisch en dat ritje van 500km zeker waard.
van goethem dinsdag 14 oktober 2014

Nieuwe cabriokap golf 3

In een woord GEWELDIG
Top service en een superstrakke kap
Nogmaals bedankt,
Fc Nassette maandag 6 oktober 2014

Linnen kap mazda mx5

Afgelopen maandag heb ik samen met mijn dochter van de omgeving rondom Zutphen mogen genieten. Ondertussen werd mijn MX5 Miata uit 1989 voorzien van een nieuwe Sonneman linnen kap door Martijn.
Vakwerk, ik niet anders zeggen en zal hetook voortzeggen. Met dank aan Tim mijn 'classic' monteur, die me op dit mooie adres heeft gewezen...
Gert-Jan van de Sanden woensdag 1 oktober 2014

MX-5 NA dak zelf geplaatst

Stoffen dakje gekocht via het internet en enkele dagen daarna thuis ontvangen. Na het bestuderen van de handleiding de zaak aangepakt; 's morgens begonnen en tegen de avond zat het erop.

Het resultaat is een strak ogend geheel en de werking is tot ieders tevredenheid optimaal.

Met enig puntje van kritiek betreft de handleiding. Het gedeelte over de montage mocht naar mijn inziens wat uitvoeriger zijn en de illustrerende beelden duidelijker (groter). Ook zou het leuk zijn mocht vermeld worden dat je voor deze klus geregeld een extra paar handen nodig hebt.

Mijn advies aan kandidaat zelfopbouwers: zelfs al ben je een ervaren sleutelaar, illustreer goed de demontage met detailfoto's. Die zullen van pas komen om de montage te vergemakkelijken.

Een 100% tevreden klant.
Luc Demuytere woensdag 1 oktober 2014

vervanging dak golf cabriolet

Gisteren dak van onze Golf Cabriolet laten vervangen bij Martijn Memelink in Laren ( Gelderland). Super strak.
Vakmanschap, uitstekende service en dienstverlening.
Met een kostenbesparing van wel meer dan 50%.
Je hebt er een ambassadeur bij voor het leven.

Hartelijke groet,
Frank Zuidberg Heemstede
Zaterdag 27 september 2014





Martijn je hebt er een nieuwe ambassadeur bij.
Frank Zuidberg zaterdag 27 september 2014

cabriodak

wij willen cabrioservice Mennelink bedanken voor de goede service en het snel maken van onze auto.



mvg fam veenhuizen
veenhuizen maandag 22 september 2014

Audi cabrio kunststof ruitje vervangen

Vakmanschap en betrouwbaarheid van deze jonge ondernemer verdienen echt een pluim. Vanuit Den haag afgereisd, stipt op tijd stond hij klaar, ben gaan lunchen in het nabij gelegen restaurant en twee uur later was het ruitje pico bello vervangen, maakt hij gewoon zelf.
Overal had men me geadviseerd de kap te vervangen omdat er lekkages zouden ontstaan als ik enkel het achterruitje zou vervangen. Dat was dus niet nodig, ik rijd er nu al een half jaar mee en het blijft perfect.
Prijzen zijn trouwens laag in vergelijking tot de concurrentie, ook voor vervanging gehele kap. Zou nergens anders meer heen willen.
Martijn: als je maar lang genoeg gewoon blijft, wordt je vanzelf bijzonder! Complimenten met jouw bedrijfsvoering! Bernard
Bernard uyttendaele vrijdag 19 september 2014

Achterruit Audi cabriolet vervangen

13-09-2014 een ritje naar Laren gedaan om onze achterruit van Audi te laten vervangen. Dit heeft hij vakkundig gedaan met een super eindresultaat, andere cabrio boeren adviseerden een nieuw dak en Martijn maakt van een oud dak een 2e leven. Toppie en bedankt Martijn Memelink

Groetjes Peter Kranenborg uit Delfzijl.
Peter Kranenborg maandag 15 september 2014

Nieuw dak

Er is door Martijn een nieuwe softop op mijn Z3M geplaatst.
Wat een verschil met het oude dak.
Het nieuwe type Z8 dak met gootjes zorgt voor een duidelijk stiller interieur, ook bij hogere snelheden. Geen geruis meer.
En het nieuwe dak sluit ook nog eens veel beter dan het oude dak.
Hulde .
Rob
Rob Brinkman zondag 24 augustus 2014

Pomp BMW Z4 vervangen en tevens verplaats naar de kofferbak

Op 1 augustus 2014 heeft Martijn een bekend euvel van de Z4 opgelost. BMW plaats standaard de pomp voor het dak op een plek die bloot staat aan regenwater. Gevolg is dat de motor/pomp uiteindelijk uitvalt door corrosie. In nog geen twee uur heeft Martijn de motor/pomp vervangen en op een andere plek neergezet in de kofferbak, zodat dit euvel niet meer kan op treden. Ik was onder de indruk van zijn vakmanschap en zijn zeer nette manier van werken! Naast het prijsniveau is voor mij zijn vakmanschap echt de doorslaggevende factor om zijn bedrijf aan te raden bij andere cabrio rijders!
Nils Boegborn vrijdag 22 augustus 2014

rits stuk MG TF

Martijn bedankt voor het snelle repareren van de rits van mijn MG TF.
Je hebt me geholpen met een ritsschuiver ,i.p.v.het adviseren van een hele nieuwe rits, geweldig!!!
We komen zeker terug als we aan een nieuwe rits, achterruit toe zijn, bedankt!!!
Rietje Selhorst.
rietje selhorst donderdag 14 augustus 2014

Vervangen achterruit

Vandaag met mijn Renault Megane bij Memeling geweest voor een nieuwe achterruit. Met bewondering kon ik blijven kijken hoe met groot vakmanschap mijn achterruit werd vervangen. TOP kwaliteit kan en zal het iedereen aanraden.Martijn bedankt.
Nico dinsdag 12 augustus 2014

Nw. ruit BMW Z3

Vandaag is door Martijn op vakkundige en ook prettige wijze een mooie nieuwe heldere ruit in onze Z3 geplaatst.
Ziet er weer "strak" uit. Het maken van de afspraak en het uitvoeren van de klus was een prettige ervaring. En ik kan het een ieder aanbevelen om zaken te doen met Martijn Memelink.
Volgende klus zal tzt een nieuw dak zijn.
Freek Zwaagman woensdag 30 juli 2014

Mazda MX5 NBFL

Na een heerlijke rit onder de stralende zon werden wij vrolijk ontvangen door Martijn. Nog even een Golf ruitje er in stikken, dan zijn jullie aan de beurt! Prima, dan Laren in voor een bakje en een heerlijk gebakje van de 'Wereld Bakker'. Een wandeling naar De Dikke Boom viel wat zwaarder dan gedacht. De MX staat in al zijn glorie te pronken met zijn mooie donkerblauwe Sonnenland kapje. Nog even de lock gerepareerd en dan verder voor een heerlijk weekeinde Achterhoek. Ondertussen heeft de kap zijn weerbestendigheid al ruimschoots bewezen.
Joost van der Mark vrijdag 25 juli 2014

Een kwartier voor de afgesproken tijd, 12 uur heb ik mijn Mazda MX5 10the anniversary afgeleverd bij Cabrioservice. Meteen werd begonnen met de demontage van de 15 jaar oude cabriocap, die in de loop der tijd zwart was geworden. Hij hoort een blauwe cap op en die had ik besteld. Martijn bood me een leenauto aan, maar dat geen zin, omdat de heenreis al 1 1/2 uur had geduurd. Een beetje Laren bezichtigd en op een van de mooie terrassen geluncht en een krantje gelezen.
om 15.15 uur werd ik gebeld, mijn Mazda was klaar, voorzien van een mooie donker blauwe Sonnenland cabriocap. 700 Euro afgerekend en helaas met dit mooie weer met een dichte cap tevreden huiswaards.
Na drie weken ervaring met de nieuwe cap, zeer tevreden over het resultaat en geleverde service..
Ben Houtkamp zondag 20 juli 2014

MX-5 NA

Moin...
Also, ich kann wirklich nur jedem empfehlen sich mit Cabrioservice-Memelink in Verbindung zu setzen...habe mir bei uns in Hannover und Umland mehrere Angebote eingeholt, die liegen zwischen 1300,-€ und 2500,-€, auf eins warte ich noch immer...und die benötigen das Auto zwischen 3 und 5 Tage...von meinem Anruf bei Memelink war ich völlig begeistert, Samstag kein Problem zeit ca 3 Std Termin gemacht und loß ging´s...
Am 21.06.14 war es so weit, morgens um 9:00 Uhr mein Auto abgegeben, der Herr Memelink hat schon gewartet, mir dann mir seinen Firmenwagen gegeben, und uns noch den Tipp von Deventer gegeben, kann man ein bisschen shoppen...gesagt getan...nice City...um 11:30 wieder zurück, und der MX-5 hatte ein neues Dach inkl. neuer Spannseile und Regenrinne, und der Herr Memelink hat mir noch die Dachverriegelung Repariert...und das alles zu einem unschlagbaren Preis, für unter die hälfte meiner vorliegenden Angebote inkl. Rechnung und MwSt...
So zum neuen Dach...
Bin bei meiner Werkstatt gewesen, wo ich den Wagen immer warten lasse...Komentar vom Chef...das Dach ist ja mal vom feinsten und für das Geld...Perfekt...und alle die das Dach gesehen haben waren von der Arbeit und Verarbeitung des Daches begeistert...ich natürlich auch...
Kann jedem nur empfehlen sich mal ein eigens Bild von der Firma Cabrioservice-Memelink zu machen...von mir gibt es auf jedem Fall 5 Sterne und beide Daumen hoch...
Sehr zu empfehlen...

einen netten Gruß
Andreas Fuchs
Andreas Fuchs zondag 13 juli 2014

Z3 softtop in z8 uitvoering

Bijzonder mooie kap en veel fraaier dan de originele z3 softtop.
Snelle service en geheel volgens afspraak.
Oude frame weer helemaal hersteld en alle kraakjes en fluitjes weg.
Onze Z3 ziet er weer als nieuw uit, is feel stiller met de kap dicht en acherruit is weer glashelder.
Een woord: klasse!
Ook geen straf om met de leen auto wat terrasjes op te zoeken. Erg mooie omgeving.

Aanrader!

Groet, Egbert & Edith
Egbert Verwaal donderdag 3 juli 2014

Uitstekende service & Kwaliteit

Vandaag het dak van m'n mx-5 laten vervangen door Martijn, ondanks dat ik 4uur later aankwam heeft hij het toch nog voor me willen doen.
Topservice! ik zal deze website iedereen in mijn omgeving aanraden

Super bedankt vanuit Den-Helder!

Niels.
Niels de Loos maandag 30 juni 2014

Prima bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf, bedankt.
John Gorlee maandag 30 juni 2014

Cabrioraam megane

Gisteren mijn cabrio raam laten vervangen. Nog geen 1,5 uur later klaar en weer super strak en helder . Geweldige service . Zeker aan te raden.
Richard en Jolanda donderdag 26 juni 2014

BMW Z3, nieuw dak Z8 Style

Martijn,
Geweldig nu weer een heel mooi super strak dak en hij sluit zoals hij nog nooit heeft gedaan.
Bij mijn Z3 waren er verschillende onderdelen niet goed en je heb dat super netjes opgelost met de juiste onderdelen en dit alles voor een hele nette prijs.
Tom Harskamp woensdag 25 juni 2014

achterruit z3 2.8

Gisteren ,21-6-2014 achterruit laten vervangen.
Volgens Martijn een uurtje werk,dus we zijn een kopje koffie op een terras gaan drinken in Laren.
Na een half uur de koffie op en ik wilde toch even kijken hoe het in zijn werk gaat,maar helaas,hij was al klaar na een dik half uur.
Prima service,prima prijs,tot de volgende keer Martijn.
kees zondag 22 juni 2014

Dak vervangen Golf IV

Dak snel ontvangen en zelf vervangen. Pasvorm is perfect en dak ziet er weer perfect uit.
Ron van der Winden maandag 2 juni 2014

Golf 4 cabrio.

Onlangs het dak van onze golf 4 laten vervangen. Het dat zit er mooi strak op. Vakwerk voor een mooie prijs.

Martijn BEDANKT!!
David woensdag 28 mei 2014

Astra G Sonnenland kap

Vakwerk. De kap Zit zeer netjes op. Zeer zeker net zo netjes als de originele kap. De "regentest" moet nog gebeuren net als het testen van de achterruitverwarming. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook in orde is.

De leenauto om in de omgeving de dag door te brengen was ook prettig.

Het was de rit vanuit Limburg meer dan waard.

Wederom een tevreden klant.


Bernie dinsdag 20 mei 2014

Porsche boxter

Het wordt erg saai inzake alle voorgaande reacties van cliënten. Bij mij nieuwe softtop met glazen ruit geplaatst. Prima ontvangst en leuk contact met Martijn. Softtop is perfect en snel geplaatst. Bespaar ten opzicht van bedrijf in het gooi toch gauw 6 a 7 honderd euro. Met de leenauto is het geen straf om een dag in de omgeving van Laren door te brengen.

ga zo door Martijn.

groet


Rene Kloosterman
Bussum
Rene Kloosterman maandag 19 mei 2014

Luxe stof kap mx-5

Top kwaliteit, snel en netjes afgewerkt! Bedankt
Dennis Goossens woensdag 23 april 2014

Cabriodak beige met zwarte randen en nieuw ruitje voor BMW E30

Ik ben erg tevreden over de nieuwe cabriokap met nieuwe spanbanden voor mijn BMW E30. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed en de auto ziet er hiermee gewoon gelikt uit. De kap is mooi en goed waterdicht.
Verder is Martijn erg snel en correct in zijn klantencontact en is het ook fijn dat je een BMW Z3 als leenauto meekrijgt, zodat je de omgeving kunt verkennen.
Kortom een aanrader dus.
Martijn, dankjewel, ga zo door en veel succes!
Mark van Erven dinsdag 22 april 2014

Nieuw Cabriodak Volvo C70 Convertible

I.v.m. "renovatie" van onze zwarte Volvo C70 convertible was ik op zoek naar een nieuw cabriodak.

Er zijn grote prijsverschillen! Het is zeker de moeite waard gebleken om vanuit 't Gooi richting Laren (Gelderland) te rijden. Zeker wanneer blijkt de het nieuwe dak rond E 6 a 7 honderd euro goedkoper is!

Bij het bedrijf cabriosevice Memelink werd het dak vernieuwd. Het resultaat mag er zijn. Zeer tevreden over de montage. (incl 2 jaar garantie)

Kortom, aan te raden voor cabriorijders die " geld willen overhouden" ...

Vriendelijke cabrio-groet.

M.Mulder Huizen
M.Mulder maandag 21 april 2014

bmw z3

cabrio dak bmw z3 laten vervangen door Martijn super netjes en snel gedaan net bedrijf echt een aanrader gezellige vent ben zeer tevreden . groeten uit Amersfoort.
paul zaterdag 19 april 2014

weer een tevreden klant

Afgelopen vrijdag het dakje van mijn BMW Z3 laten vervangen door Martijn.
Het was een vroegertje, 8 uur afgesproken en dat vanuit Zuid-Holland. Daarom overnacht in het nabijgelegen Hotel Ehzerwold, betaalbaar en prima locatie. Mooi op tijd de auto ingeleverd en met Martijn zijn leenauto op familiebezoek.
Het dakje is vervangen voor het mooie Z8 lookalike dakje met regengootjes en extra dik materiaal. Ramen zijn bijgesteld om het fluiten op te lossen. Ook heeft Martijn de stoelverstelling gerepareerd, we zitten weer stil bij het remmen.
Net in de middag was de auto klaar, het resultaat is perfect! Mooi uiterlijk, stil en het fluiten bleef weg ook bij hoge snelheid.
Martijn, bedankt voor je prima service.
Groet, Jan
Jan de Ruiter maandag 7 april 2014

Cabrioruitje BMW E36

Ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van martijn zijn werk!
Aanrader voor de cabrio rijders :)!
Andre bakker dinsdag 1 april 2014

Kap Audi A3 vervangen

Een nieuwe kap op mijn Audi A3 laten zetten. Goede prijs, fantastische service en zeer knap werk geleverd.
Sabine Scheyltjens zaterdag 22 maart 2014

Hallo
wir haben unser Cabriostoffdach von Sonnenland für meinen Madzda MX5bei euch gekauft und abgeholt. Es sieht super aus.
Wir sind sehr zufrieden und freuen uns, das alles so super geklappt hat und natürlich über den unschlagbar günstigen Preis.

Viele Grüße aus Delmenhorst
M. Bormann
Marion Bormann vrijdag 21 maart 2014

Softtop MG TF

Enkele maanden geleden een nieuwe blauwe softtop met glazen achterruit besteld voor mijn MG TF en achteraf zelf gemonteerd. Nu het dak erop zit ziet het geheel er schitterend uit. Het dak is van zeer hoge kwaliteit en past perfect op de auto. Niets dan goeds hierover.

Gr,

Tom
Tom Thomas maandag 17 maart 2014

Reinigen cabriokap

Na al eerder een mooie kap geplaatst te hebben op onze oude Mazda MX5, Martijn gebeld om raad om de kap van onze VW Beetle Cabrio te reinigen.
Het antwoord: gewoon groene zeep, heet water en een handborsteltje gebruiken, een half uurtje in laten trekken en spoelen maar.
Vanmiddag zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is werkelijk verbluffend! De kap is weer mooi zwart, ontdaan van alle vuil en algen!

Super tip Martijn!

Groeten
John en Imre Schaafsma
John Schaafsma zondag 9 maart 2014

Golf III/IV cabriolet

Topservice!

Gewoon duidelijk, goedkoop en snel. En vooral: met gevoel voor de klant en de auto. Van je werk je hobby maken en dan dit vakwerk afleveren. Gewoon klasse!

Het dak van onze 2000 Golf Cabriolet was duidelijk aan vervanging toe. Martijn verkoopt geen praatjes, hij plaatste een nieuw Sonnenland dak voor de Goof van mijn vrouw, voor een zeer scherpe prijs en met perfecte uitvoering. Het dak is weer helemaal nieuw. Windgeruis bijna helemaal verdwenen en de afwerking is top!

Compliment is op zijn plaats.

Ik raad elke Golf cabrio bezitter aan bij drankvergunning EERST naar Martijn te bellen.

Groet

Wouter
Wouter van Kesteren vrijdag 7 maart 2014

BMW E36 Baur TC4

Niemand in Nederland kon een nieuw dak leveren voor mijn BMW E36 Baur TC4 4-deurs cabriolet omdat er maar zo'n 200 van geproduceerd zijn. Martijn kon dit wel en hij heeft een mooie rode kap + targa deel geplaatst. Planning was vanwege drukte wat uitgelopen maar het resultaat is er dan ook naar! De ritjes naar Laren zijn zeker de moeite waard. Ik weet zeker dat geen van de 5-10 andere TC4's in Nederland ook zo'n mooi dak heeft als de van mij!

Martijn, bedankt!

Clay
Clay maandag 3 maart 2014

Nieuwe ruit

Afgelopen 17 februari een nieuw ruitje laten plaatsen in onze streetka.
Aanvraag vanaf de site, netjes volgende ochtend een mailtje met een antwoord en 1 week later afgesproken omdat ik erop wilde wachten.

Prima service en een prima prijs, netjes een rekening erbij en betaling per pin.

Volgende keer zeker weer al hoop ik dat dat nog even duurt.
Marc maandag 24 februari 2014

Service

Vandaag naar Marijn gereden vanuit Tilburg,
Eigenlijk om mijn achterruit Z3 te vervangen. Al snel zag Martijn dat dit niet meer de moeite waard was, het kapje had na 17 jaar zijn beste tijd gehad. Na een vakkundige uitleg nam Martijn alle moeite om de kap ter plekke nog te vervangen. Over service gesproken!!!
Echt super te vreden, en wat een vakman.

Martijn, nogmaals.
Bedankt.

Harold
Harold zaterdag 22 februari 2014

Mazda Mx-5

Martijn

Donderdag 20 februari 2014 nieuw sonneland softtop laten plaatsen op mijn mx5
SUPER netjes gedaan, het was zeker de moeite om meer dan 200km te rijden vanuit Belgié

bedankt Martijn

groeten Steve Belgié
Steve Van de Locht vrijdag 21 februari 2014

s2000 nieuw dak

Een goede twee maanden terug heb ik een nieuw dak op mijn s2000 laten zetten. Het dak was poreus geworden waardoor het bij het raam begon door te sijpelen. Na internetspeurwerk kwam ik uit bij Martijn. Hij heeft het dakje binnen een dag vakkundig vervangen. Het staat nog steeds goed strak en ik heb geen lekkage meer. Ik ben positief over de prijs en tevreden met het resultaat.
Mark van de Wetering donderdag 23 januari 2014

Audi A4 en Bmw Z3

Zeer snelle reparatie voor een zeer nette prijs! Jongens jullie worden bedankt! Mvg, A&S Automobielen
A&S Automobielen maandag 23 december 2013

Z8 Style dak voor de BMW Z3

Martijn,

Bedankt voor het hele mooie dak op mijn rode BMW Z3. Op het BMW Z3 forum waren enkele leden al heel lovend over je werk. Dat ben ik nu ook, je hebt prachtig werk afgeleverd. Het dak zit er superstrak op en zit helemaal perfect. Het Z8 dak is stukken stiller en het raampje is mooier gevormd en is van een groter formaat, waardoor ik ook meer kan zien.

Fijn dat ik mijn BMW al om 07.00 kon langsbrengen en ik deze aan het begin van de middag kon ophalen. Een fijn stuk gewandeld in de mooie omgeving, waardoor ik thuiskwam met én een nieuw dak en een vakantiegevoel.

Goede service en een goede prijs. Een echte aanrader!
Guido maandag 16 december 2013

Kever 1600i

Hoi Martijn,
Enkele weken geleden heb jij op mijn kever 1600i een nieuwe dak geplaatst. Ik ben super tevreden en het dak is erg mooi en vakkundig geplaatst.
Arthur
Arthur donderdag 21 november 2013

MX 5

Martijn,

Ik heb er maar een woord voor, CHAPEAU. Mijn Mx heeft een mooi hoedje

Pieter
Pieter zaterdag 16 november 2013

Saab 900 (1988)

Het cabriodak van mijn Saab 900 uit 1988 was hoognodig aan vervanging toe. Daarnaast was het kapframe verweerd en waren de cilinders versleten. Een hele klus dus waar de verschillende cabriokap specialisten in den landen zich niet aan wilde wagen!

Martij was de enige die de opdracht op een enthousiaste manier wilde aannemen - en dat ook nog voor een nette prijs.

Het resultaat is fantastisch - gereviseerde cilinders, een volledig gestraald en gecoat frame en natuurlijk een prachtig strakke kap.

Martijn bedankt voor het uitstekende werk!

Groeten, Huub
Jansen maandag 4 november 2013

reparatie softtop

Afgelopen woensdag, na afspraak, de beide spankabels van de softtop van de MX 5 laten vernieuwen. Een van deze kabels had het na 11 jaar begeven.
Op snelle en vakkundige wijze werd dit euvel door Martijn verholpen, om vervolgens na het vereffenen van de werkzaamheden en het nuttige van een kopje koffie de weg terug te aanvaarden door het mooie Achterhoekse landschap en en passant The Gallery te Brummen te bezoeken.

Ger.
Ger vrijdag 1 november 2013

Top Service nieuw dk op myn Rover 216

Bedankt Martyn voor jouw warme ontvangst en zeer goede service ..Myn Cabrio is terug winddicht en een zeer goede plaatsing dak zeer strak gespannen ..Dit alles voor een prys om u tegen te zeggen jy bent een eerlyke goede vakman ..afgesproken prys echte prys..BEDANKT MARTYN het was de moeite om vanuit Kortryk tot by jou te ryden houde zo warm aanbevolen
de Herckenrode Rurolf zondag 29 september 2013

Topservice

Martijn, ik ben superblij met het nieuwe dak van mijn 18 jaar oude Golf. Hij ziet er weer tiptop uit! Waar mogelijk maak ik zeker reclame voor je!
Groetjes Esther
Esther Kort-Boreas zaterdag 7 september 2013

Vervanging ruit MG T\F

De beschadigde ruit vervangen voor een heldere ruit (org is groen getint), veel beter zicht door de windstopper heel. Was eerst erg donker.
Mooi strak werk, prima aanrader.
Nijeboer vrijdag 30 augustus 2013

Achterruit Audi Cabriolet

Vandaag heeft Martijn een nieuwe achterruit gemonteerd in de kap van mijn Audi Cabriolet. Zit er mooi strak in en was vlot klaar. De ontvangst was uitstekend, en de prijs netjes en conform afspraak.

Degene die mij tipte had gelijk: een prima adres !
Erwin Leguijt zaterdag 24 augustus 2013

Dak mx5

Wat een mooi dakje en dat voor een super prijs en goede tips!
Martijn bedankt!
Alex van de Kolk zaterdag 17 augustus 2013

BMW Z3 softtop

Super mooie strakke nieuwe kap. Martijn heeft e.e.a. binnen 4 uurtjes vervangen. Het was voor mij vanuit Den Haag een heel stuk rijden, maar het was het zeker waard! De auto ziet er gelijk weer als nieuw uit, je vervangt niet alleen het dak, maar maakt je auto weer als nieuw!
Jerry zaterdag 10 augustus 2013

z8 Sonnenland topje

Vandaag een Z8 Sonnenland dakkie laten plaatsen op onze Z3 2.8.
Het resultaat is fantastisch, zeer strak geplaatst en afgewerkt.
De ultieme test, 2 uur door de stromende regen terug naar Beverwijk gereden.
Resultaat: fantastisch
Top kerel !!!!


Jacques en Anneke, Beverwijk
Jacques en Anneke donderdag 8 augustus 2013

MGF Brooklands

Het viel al niet mee om een beige kap te vinden voor mijn MG-F. Gelukkig was het bij Martijn geen probleem. Dus reed ik maar al te graag van Scheveningen naar Laren (gld). Uitstekende kwaliteit orgineel materiaal, en vakkundig gemonteerd.
prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Etienne Aalders zaterdag 20 juli 2013

BMW Z3 nieuwe softtop

Op 14 juli 2013 een nieuwe softtop geplaatst. De leenauto was al uitgeleend, dus vier uur lang, dat was de montage tijd, slap ouwehoerend in de weg gelopen. Een dak moet je natuurlijk repareren als de zon schijnt. Nou, dat is gelukt. Wel jammer dat het nu een week niet open mag. Ik sluit me aan bij Carl vd Berg: Memelink heeft er een ambasadeur bij!
Niet alleen een vakman, maar ook een schappelijke prijs en een prettige manier van zakendoen.
Peter Huijskens dinsdag 16 juli 2013

Nieuwe softtop op mijn 320 SL

Jongstleden woensdag mijn Mercedes SL bij Martijn gebracht voor de vervanging van de softtop. Mijn keus is gevallen op de kap van CK Cabrio.
Ik kreeg een leuke BMW M3 cabrio ter leen mee, de volgende dag tegen 15:00 uur bleek mijn auto al nagenoeg klaar.
De nieuwe softtop maakt dat de auto er beter gelijnd uitziet, een vergelijk met de hardop is de maken qua lijn.
De bekleding is erg strak en de brede achterruit is ook fraai, het was de moeite om uit Zeeland er naartoe te rijden en het geld dubbel en dwars waard.
Ik kan een ieder die een nieuwe bedekking van zijn softtop nodig heeft het bedrijf van Martijn van harte aan bevelen!
Henk Volkers donderdag 11 juli 2013

nieuwe kap MX-5

afgelopen zaterdag een nieuwe kap laten plaatsen door Martijn,
zeer tevreden over de snelle plaatsing en afwerking van de softtop van mijn MX-5, kan het iedereen aanraden om zijn kap bij cabrioservice Memelink te laten vervangen.

Hartstikke bedankt,

Patrick
patrick de vries vrijdag 5 juli 2013

'97er Megane

Vandaag mijn Megane van een nieuw groene kap laten voorzien door Martin. En het resultaat mag er zijn. Ik ben er heel tevrede mee.

Mocht ik ooit nog een keer een nieuwe kap nodig hebben dan zal ik
zeker contact opnemen met Cabrioservice Memelink.

Bedankt Martin

Mvg.
Mark Vermeulen
Herwijnen
Mark Vermeulen woensdag 19 juni 2013

soft top austne healy

zonet mijn sprite opgehaald bij martijn supersnel nette prijs en goed afgewerkt . al met al weer een blijde klant.
r jansen dinsdag 18 juni 2013

Saab 900 classic FPT

Na het laten spuiten van de velgen was dit mijn topwens. Het ziet er echt super uit en de auto rijdt uitstekend met zijn nieuwe kap!

Deze doe ik nu nooit meer weg....

Super bedankt voor de service! Met recht cabrio service!
Niek maandag 17 juni 2013

Z3M nieuw dak

Afgelopen donderdag het dak van mijn M// laten vervangen, ziet er weer super uit en voor een nette prijs.
Gastvrije ontvangst en met leenauto naar zutphen geweest.

Dus als je je dak wil vernieuwen zou ik hier naar toe gaan,

Gr. Hen

Hen zaterdag 1 juni 2013

Klasse dak op mijn Saab 900 cabrio

Rotterdam, 30 mei 2013

Beste Martijn,

Ik wil je graag, langs deze weg, nog bedanken voor het resultaat van je inspanning.

Ik rij nu een paar weken rond met mijn nieuwe dak op de Saab 900 cabrio. Prima!

Ik ben zeer tevreden.

Het dak ziet er strak uit, klappert niet met hogere snelheid, is netjes afgewerkt en haalt de hele auto op een hoger niveau qua uitstraling.

Klasse gedaan

Ik zal het doorvertellen aan iedereen die het horen wil.

Gr. uit Rotterdam



Gerard van der Leck

E: gerardvanderleck@me.com
M: +31 6 29 38 48 70
Gerard van der Leck donderdag 30 mei 2013

MAZDA MX5 - NB

Beste Martin,

Bedankt voor de service bij het plaatsen van een nieuwe kap op mijn mazda mx5 - nb. Het ziet er mooi strak uit en een goeie prijs kwaliteit verhouding. Als extra service mocht ik een leenauto meenemen terwijl hij de kap verving.

Zeker een aanrader.

Mvg Evert van Manen
Evert van Manen maandag 27 mei 2013

Vervanging achterruit BMW Z3

In 3 kwartier een nieuwe achterruit, van een betere PVC kwaliteit dan voorheen, snel en vakkundig gemonteerd. En tegen een prijs die scherp afsteekt elders (zoals bijv een adres in Tilburg die de oude ruit wilde vastnaaien voor meer als het dubbele). Een adres om te bewaren en aan te bevelen. Martijn bedankt. De rit uit Brabant gewoon waard.
Hervé Backer dinsdag 21 mei 2013

Softtop Z3

Door het uitvallen van een klant kon ik vandaag, 29-april, al bij Martijn terecht voor het vervangen van mijn kap door een "Z8 style" softtop.
Hij dacht er zo'n vijf uur voor nodig te hebben en heeft dat ook voor elkaar gekregen, en hoe!
Op ontspannen en professionele wijze werd mijn Z3 eerst "gedekappiteerd" en daarna van een super strakke kap voorzien.
Ik ben onder de indruk van zijn vakkundigheid en het resultaat.
Martijn, bedankt. Je hebt er weer een "walking advertizer" bij!
Grtz, Carl van den Berg
Carl van den Berg maandag 29 april 2013

Klantervaring

Vandaag het dak van mijn Fiat Barchetta laten vervangen.

Wat een vakman deze Martijn, keurig en strak gemonteerd. Dit was een ritje van een dik uur meer dan waard. Bakje koffie en beetje keuvelen tijdens montage. Een voorbeeld voor andere ondernemers op andere vakgebieden.......

Groet,

Marco
Marco van der Leest dinsdag 23 april 2013

Z3 dak

Ik had via het Z3 forum dit adres gevonden, en na het lezen van de positieve klantenervaringen besloten om via e-mail te informeren naar prijzen van de verschillende mogelijkheden. Memelink reageerde hier heel snel en correct op. Toen besloten op onze Z3 een nieuw dak te laten plaatsen. Ik heb gekozen voor het Z8 style dak met acoustic stof. Heel vriendelijke service, hij kon zelfs op dezelfde dag de speling op de stoelrails verhelpen tegen een vriendelijke prijs. Het dak was superstrak gemonteerd. Helemaal blij! Eenmaal op de snelweg weer een geluksmoment: die acoustic stof werkt echt! Als je een vrachtauto passeert is het geen herrie meer naast je. Al met al ben ik echt supertevreden over Memelink!!!
Sjaak Zuidweg zondag 21 april 2013

Vervanging achterruit MG TF

Na wat zoekwerk op Internet kwam ik op de website van Cabrioservice Memelink terecht, deze site ziet er zéér verzorgt uit wat direct al vertrouwen wekt voor het werk wat aan mijn MG-TF gedaan moest worden. Ook zijn de klantervaringen zo positief dat ik dacht, dit is te mooi om waar te zijn! Zelfs niet één klant die ontevreden was, hoe kan dat nou? Zouden de reacties van de ontevreden klanten niet gepubliceerd worden? Toch maar een afspraak gemaakt voor de achterruitvervanging van mijn trotse bezit een MG-TF 80th aniversary. Aangekomen bij Memelink in Laren ging Martijn direct aan de slag. Martijn werkte aan mijn MG-TF als of het zijn eigen auto was, met volle passie, vakkundigheid, zorgvuldigheid en netheid. Het resultaat is boven verwachting, in één woord super! Martijn nog bedankt voor de koffie en gratis tube ruitenpolisch, prima prestatie en service! Groet Nick
Nick Sprangers vrijdag 19 april 2013

Nieuw dak Megane perfect afgeleverd

Helemaal toppie en de prijs/kwaliteitsverhouding is dus echt uitstekend. Heel ongedwongen sfeer en een leenauto om naar Hengelo te rijden was helemaal geen probleem. Zo hoort service te zijn! Vandaar even een reactie. Martijn bedankt hoor.
Wijnand zaterdag 13 april 2013

Vervanging achterruitje BMW Z3

Paasmaandag weer op weg met het Z3tje, ja zeker kapje moet even open, gevolg achterruit barst. Links en rechts geinformeerd moeilijk, moeilijk, dan maar vanuit Amstenrade (Zuid Limburg) naar Laren. Nieuw ruitje top gemonteerd, (leen auto om bezoek af te ronden), zeer eerlijke prijs, geweldig! Kortom rit naar Laren zeer zeker waard, echte aanrader.

Bedankt, Peter
`Peter Smeets donderdag 11 april 2013

service

van de week bij martijn geweest want hij had mij een tip gegeven om mijn dak schoon te maken. nu dat is goed gelukt het is mooi schoon geworden zonder gemicalien maar gewoon met een sopje van groene zeep met schoon lauw water.het dakje zag er nog goed uit zei martijn.
hartelijk bedankt MARTIJN.
MVGR.MART.
mart woensdag 10 april 2013

MX5 NB

Voordat ik bij Martijn uitkwam heb ik bij vele aanbieders van cabriodaken aangeschreven, maar onder andere door de vriendelijke benadering heb ik besloten meer dan 100km te rijden voor een nieuwe softtop.

Ik heb er geen spijt van. Service was top, er was geen behoefte om een duurder dak aan te smeren, en binnen een dag zat er (voor een prima prijs ook nog eens) een strak nieuw dak op de auto.

Aanrader!!!
Barry Huiskes woensdag 3 april 2013

cabriodak sl 300

Na een avontuur om zelf een dak te monteren blijkt toch maar weer dat je naar de vakman moet.
Na een afspraak en de garantie dat het binnen en dat gereed zou zijn afspraak gemaakt.
Martijn Heeft ondanks het laat in de avond was helemaal tot mijn tevredenheid een top dakje gemaakt waar ik hoop veel plezier van zal hebben.
Kortom vakmanschap prijs kwaliteit is hier helemaal van toepassing.
Zal hem dan ook zeker aanbevelen bij iedereen.
thx voor de snelle afhandeling Martijn.
jos maandag 25 maart 2013

KEVER CABRIO 1303

Martijn heeft prima werk geleverd aan mijn kever. Zowel de sonnenlandkap als de binnenhemel is vervangen,Super strak allemaal.

als service van de zaak is alles door hem afgesteld en ook gratis de achter bekleding er al vast ingelijmd.Een geweldig bedrijf en zeer leuke vent.
Dank je wel Martijn

Martie
martie van renswoude zaterdag 16 maart 2013

mooi nieuw achterruitje

Vanmorgen 14-3-2013 met mijn Renault megane cabrio naar Laren.
stukje rijden maar dan na 1, 5 uur super strak een prachtig geblindeerde achterruit.
Super service en professioneel gedaan.En nog een heerlijk bakje koffie gedronken.
Hardstikke bedankt Martijn kom zeker bij je terug goede prijs kwaliteit verhouding.
patrick donderdag 14 maart 2013

2e dak Golf 3 cabrio

Helaas binnen 6 maanden na vervanging alweer een nieuw dak nodig wegens inbraakschade.

En ook het 2e dak heeft Martijn er gewoon keurig op gezet.
De kwaliteit maakt de 1.5 uur heen en 1.5 uur terug meer dan waard.
Bas maandag 11 maart 2013

Achterruitje SMART CABRIO vervangen

Al zijn afspraken perfekt uitgevoerd zoals afgesproken, uitstekend werk geleverd, tot en met de retourverzending naar België.
Bedankt Marijn,Ik blijf klant.

Mvg.
Eric
Eric Snellings vrijdag 1 maart 2013

softtop mx5

Op 25 febr om 9 u afspraak met martijn om de softtop van onze mx5 te vervangen.
i.v.m de winterse weersomstandigheden een bed&breakfast in Laren geboekt op 24 febr .Wat een mooi dorp met opvallend veel horica.Zeker de moeite van een bezoek waard.
S'ochtends naar Martijn met onze mx5.Na eerst een lekkere kop koffie de afspraak gemaakt dat hij om 1 uur klaar zou zijn.
Wat een VAKMAN,bij terugkomst was onze mx5 weer een plaatje,strak in zijn nieuwe stoffen dak.
Martijn,bedankt, De rit vanuit zuid limburg was zeker de moeite waard.
EEN ECHTE AANRADER

Louisa&Hub
Hub maandag 25 februari 2013

Getint achterruit vervangen E36 cabriolet

Zeer gastvrij ontvangst!
Ruit heel precies geplaatst en kundig afgewerkt.
Dak gecontroleerd en bekleding vastgezet.
Top service en vakwerk voor een goede prijs!
mvg Johan Geurts.
J.Geurts zaterdag 2 februari 2013

Chrysler Le Baron

Afgelopen zomer een nieuwe kap op de Baron laten zetten.
Mooi strak afgewerkt, en afgesteld..daarnaast super gastvrij geholpen

Een goede prijs voor SUPERwerk!

Suc6 met je bedrijf, ik vertel het verder!!




Pascal donderdag 24 januari 2013

Ruitje Smart Cabrio

Martijn heeft een nieuw achterruitje in mijn cabrio gezet. Snel, prima prijs en het ziet er perect uit. Echt een vakman. Bedankt man!
Bob vrijdag 30 november 2012

MX-5

Ik heb het dak op 5 juni besteld bij Memelink. Halverwege november het dak gemonteerd. Had 1 vraag en kreeg binnen de 2 uur netjes antwoord. Ben zeer te vreden over de kwaliteit en de service.

Bedankt en tot over een paar jaar voor de andere mx-5 ;)...
Gideon zaterdag 24 november 2012

Softtop VW Golf 3

Ik wil je even zeggen dat ik super tevreden ben met mijn nieuwe kap; ziet er strak uit en het geruis op de snelweg is ook verholpen. Het was dan ook zeker de moeite waard om vanuit Zuid-Holland bijna twee uren heen en terug te rijden. Goede kwaliteit, goede en snelle service, scherpe prijs, wat wil je nog meer. Absoluut een aanrader! O ja, en bedankt voor de koffie!
Patricia vrijdag 16 november 2012

Vervanging softtop Golf 3

Martijn,

Ik ben helemaal tevreden met de nieuwe kap op mijn Golf. Het ziet er super strak uit en het geruis op de snelweg is nu ook verdwenen. Het was het dubbel en dwars waard om vanuit Zuid-Holland bijna twee uur in de auto te gaan zitten! Service was goed en snel, de prijs was helemaal top! Een aanrader voor iedereen! O ja, en bedankt voor de koffie! groetjes, Patricia
Patricia vrijdag 16 november 2012

BMW Z3 Z8 Style Sonnenland Acoustic zwart

Beste Martijn,

Drie maanden geleden heb ik mijn BMW Z3 op jouw advies laten voorzien van een Z8 Style Sonnenland Acoustic dak inclusief binnenhemel.
Het resultaat mag er wezen !!! Kap en binnenhemel zijn superstrak gemonteerd, geen lekkage meer en ook het windgeruis bij rijden met gesloten kap is aanzienlijk afgenomen. Top! Martijn bedankt voor dit staatje vakmanschap de koffie en de prettige gesprekken.... Hier word ik vrolijk van.

P. Donkersloot zondag 4 november 2012
P.Donkersloot zondag 4 november 2012

Eindelijk een ervaren cabrio-specialist zonder poeha met normale prijzen. De rit vanuit het Westen meer dan waard.
Wauter vrijdag 19 oktober 2012

Perfect nieuw dakje voor mijn MX5

Vandaag in 3 uur tijd werd mijn MX5 voorzien van een nieuw dakje. Keurig geplaatst zorgvuldig en met een mooi eindresultaat. Scherpe prijs, prima service. M.a.w. aanrader!
N. Rottier maandag 15 oktober 2012

MX 5 Verdeck

Hallo Martijn,

super Job !!
Tausend dank für die Top Montage an unserem MX5 !!!
Ist ein ganz neues Fahrgefühl, wenn man wieder durch die Heckscheibe sehen kann.

Vielen Dank für die schnelle Bearbeitung und den super Service

Marco
Marco donderdag 11 oktober 2012

memelink is een specialist met passie!
grote klasse..nieuwe achterruit gemonteerd in mijn z3
alles perfect,een vakman

groeten
Roy uit Zwolle
roy vrijdag 5 oktober 2012

Plaatsen dak golf 3 cabrio

Zeer tevreden, de auto had het orginele dak er nog op zitten uit 1994, sticker zat er nog in.Dus werd wel tijd.
Resultaat is een perfect sluitend dak.
Als extra service heeft ie de ramen opnieuw afgesteld, zodat het geklapper op de snelweg verleden tijd is!
Barry woensdag 3 oktober 2012

Nieuw dak BMW Z3

Zonder dat wij Martijn eigenlijk fysiek hebben gezien óf gesproken, kunnen wij wél zeggen dat hij perfect werk heeft afgeleverd!

Online hebben we een afspraak gemaakt om de auto te brengen naar Laren, vanuit Haarlem nog best een tripje natuurlijk! Op zondagavond hebben wij de auto gebracht en maandagavond hebben we de auto weer opgehaald. Helaas was Martijn verhinderd om op tijd thuis te zijn om ons te ontvangen op maandagavond, maar de vrouw des huizes heeft ons (onverwacht, dat wel) perfecte uitleg gegeven en wij konden de auto weer meenemen. Nadien uiteraard nog wel contact gehad met Martijn, met overbodige excuses dat hij niet aanwezig was.

We gingen tenslotte voor een kwalitatief nieuw dak (en niet voor Martijn, haha). Nou, dat gewenste dak zit er op! Onze zilverkleurige BMW Z3 straalt weer dankzij het nieuwe zwarte linnen dak. Prachtig materiaal, superstrak gemonteerd én.. hij is weer waterdicht :) Martijn is zelfs zo attent geweest om één van de dakhendels te repareren (zonder dat wij daar om gevraagd hadden).

Kortom: dak super, snelheid super, service super!

J. Oosterbaan zaterdag 15 september 2012

Very happy with Audi A4 softtop

Earlier this year Martijn put a new softtop on my wifes A4 - the Audi original is a totally USELESS thing.
We decided to wait a while before placing our reference here - give it a chance to prove itself so that any reference had value.
After several months use, we can say is that Martijn does EXCELLENT work, knows what he is doing and uses TOP QUALITY material - far better than the original.
We can advise anyone without any reservation to have their softtop changed by Martijn
Martijn, thanks and success with your future.
David Holdaway zaterdag 15 september 2012

Ferrari 348 Spider

Martijn, ich möchte mich ganz herzlich für Deine hervorragende Arbeit bedanken.

Es war nicht einfach jemanden zu finden, der bei so einem Fahrzeug das Verdeck austauscht geschweige denn, dass Gestell einstellen kann.

Bei Dir hat es genial funktioniert, ich kann Dich mit sehr gutem Gewissen weiterempfehlen.

Viele Grüße

Ömer Yilmaz vrijdag 24 augustus 2012

e36 Raampje

Vandaag heeft Martijn mijn raampje vervangen van mijn BMW e36 cabrio.
snel, netjes INCLUSIEF tafeltje + stoeltje met wifi haha.

Harstikke bedankt

Remon donderdag 23 augustus 2012

Dak Audi 80 Cabrio vervangen

21/07/'12 geweest bij Martijn/ Cabrioservice Memelink,

Dak zit er superstrak en mooi op. We hebben nu (15/08/'12) al een paar flinke buien ook gehad en een aantal keren het dak geopend,
en we zijn super tevreden.
Aanrader om hier te je dak te laten vervangen!
A Franken woensdag 15 augustus 2012

Na dik 2 jaar ziet het dak er nog steeds goed uit!

Beste Martijn,

In maart 2010 zijn wij bij je langsgeweest om het dakje van onze MX-5 te laten vervangen. Wij zijn er dik 2 jaar later nog steeds heel blij mee. Het dakje ziet er nog steeds heel goed uit. Mooi om te zien dat je bedrijf inmiddels flink is gegroeid. Veel succes verder!

Hartelijke groet,

Vera van Ree
Haarlem
Vera van Ree zondag 12 augustus 2012

Z8 style kap op Z3

Twee weken terug een Z8 style kap laten plaatsen door Martijn op de Z3 na een uitgescheurde achterruit. Deze is veel stiller dan het origineel, ziet er keurig uit en zit prima op zijn plaats.
Ted dinsdag 17 juli 2012

nieuw dak mx-5

Vandaag een nieuw dak op de mx-5 laten zetten door Martijn.
Top service en zeer tevreden! Bedankt!
Rob zaterdag 14 juli 2012

BMW E36

Op 10 juli een nieuwe softtop en binnenhemel laten plaatsen op mijn Bmw e36. Helaas kwamen we allerlei onvoorziene problemen tegen met het kap frame. Dit is allemaal geweldig opgelost door Martijn. Fantastisch om te zien dat hij niet gauw tevreden is over zijn eigen werk. Al met al alles weer keurig werkend en strak erop. Ik kan iedereen Martijn aanraden.
Martijn, bedankt.

Jan Broersma
Jan Broersma woensdag 11 juli 2012

Nieuw achterraam voor de Renault Megane

Afgelopen zaterdag mijn achterraam vervangen, hartstikke bedankt voor de snelle en nette service. Van harte aanbevolen.
Richard Briefjes maandag 9 juli 2012

perfect!

26 Juli j.l heeft Martijn in zijn eentje een nieuwe softtop geplaatst op onze Golf 3 Pink Floyd. In een zin; Als je het over vakwerk en service hebt moet je echt bij Martijn zijn.
Wij zijn enorm tevreden met het nieuwe dakkie. Mooi zwart en superstrak.
Meer dan van harte aanbevolen dus. Nogmaals bedankt Martijn. Ook voor de koffie en de leenauto!!
Peter en Ellen woensdag 4 juli 2012

goeie service

Gisteren bij Martijn geweest, rits achterruit van onze mx5 was stuk. Perfect gemaakt en voor weinig geld. Super goede service.
Hans dinsdag 3 juli 2012

BMW Z1 kap

Ik heb door Martijn een niewe Sonnenland kap op mijn BMW laten monteren. het resulaat is de reis naar Laren meer dan waard. Een strak gemonteerde kap, een prima service en dat alles voor een zeer concurrerende prijs. Martijn is toegewijd en verstaat zijn vak.
Ik kan iedere cabriorijder Memelink Cabrioservice aanbevelen.

Martijn bedankt!

Menno
Menno Hoogendoorn maandag 2 juli 2012

renualt megane cabrio ruitje

heey meneer memelink

ik ben supper trots met me achteruitje

en iedereen zegt dast ik supper goeie keus gemaakt heb voor deze kleur

en ik wil u bedanken voor het monteren voor de achteruit en ziet er strak uit

gr sebastiaan

en ik stuur zeker weten meerdere klanten naar u toe
sebastiaan zaterdag 14 april 2012

Mooi gedaan!

Ik heb een mooi nieuw dak op mijn Saab 900. Martijn Memelink heeft een prima job gedaan, in korte tijd. Ik kan hem zeker aanbevelen!
L.Dragstra zaterdag 14 april 2012

Vervangen Cabriokap golf 1

Afgelopen vrijdag een nieuwe cabriokap laten monteren op een golf 1.

Ervaring:
Leuke gastvrije ontvangst, zeer scherpe prijs en een prima resultaat!

Zelfs met de km's die ik er voor heb moeten rijden (vanuit zuid Limburg) raad ik het iedereen aan!

Groet Erik
Erik dinsdag 10 april 2012

bmw z3

Voor de mensen die nog niet bekend zijn bij memelink geef ik bij deze een zeer goed advies : laat je cabrio dak hier vervangen memelink is iemand die zijn vak zeker serieus neemt het was voor mij wel een eindje rijden maar zeker de moeite waard geweest
Het nieuwe dak ziet er geweldig uit bedankt memelink

allen een berichtje plaatsen vond ik wel lastig die verificatie code was telkens fout
henry zaterdag 31 maart 2012

Nieuwe kap BMW Z3

Vandaag is mijn man met mijn BMW Z3 bij Martijn geweest om een nieuwe kap te laten plaatsen. De auto is 15 jaar oud en had lekkage en was dus hard nodig!
Het dak zit er weer prachtig op. Mooi diepzwart en strak. Ook nog wat adviezen gekregen en ben dus superblij.
Jammer alleen da ik nu 2 weken met een dichte kap moet rijden...
Bedankt Martijn!
Monique
Monique donderdag 29 maart 2012

Kwaliteit voor een lage prijs

Mijn BMW 3 (E36) ziet er weer als nieuw uit met het door Martijn gemonteerde dak.

Dit alles voor een prijs die haast een fractie bedraagt van hetgeen men verschuldigd is in 't Gooi. Deskundig advies, liefde voor het vak en.. lekkere koffie.

Bovendien kon ik tijdens de montage gebruikmaken van een leenauto. Een fijne dag gehad in de omgeving van Laren (Gld) en na terugkomst een prachtig gemonteerde softtop. Wat wil je nog meer?

Aanrader!
C. Prins Hilversum zondag 25 maart 2012

Vakkundig

De achterruit van mijn Megane cabrio werd steeds witter. Martijn gebeld en een afspraak gemaakt voor een nieuwe. Vorige week bij Martijn geweest en hij heeft zeer vakkundig een nieuwe geplaatst. Hij heeft dit alleen gedaan terwijl iedereen (incl. Renaultdealer) roept dat je dit met twee man moet doen. Martijn heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en dat merk je in zijn werk. Klasse Martijn en nog bedankt voor de koffie!
Marleen maandag 5 maart 2012

hans

Maandagochtend heb ik bij Memelink een mooi nieuw Sonneland dak laten plaatsen op mijn Golf Cabrio. Is mooi gemonteerd en zit er strak op. "Vakmanschap is meesterschap". Bovendien was het gezellig bij de koffie en rook het lekker naar vers gebakken koekjes. Bedankt Martijn.
Gast woensdag 29 februari 2012

super blij

Gisterenmiddag gebeld voor vervanging voor een pvc achterruit vanmiddag mijn smartje weer opgehaald keurig vervngen en erin gestikt,

Zeker een aanrader moest bij een officiele dealer 6x meer betalen alleen ruitje was niet vervangbaar DUS WEL

Cabriorijders ga naar Memelink in laren
margaret dinsdag 21 februari 2012

mx5 NB

Vandaag een nieuwe kap op de mx5 nb. Mooie kap en heel belangrijk, strak gemonteerd. Een aanrader! Martijn is een gezellige kerel en de koffie was lekker, een aanrader.
Onno vrijdag 10 februari 2012

topwerk voor zeer redelijke prijs.

dit is echt een aanrader.
wij hebben een bmw z3 roadster waar een nieuwe kap op geplaatst is.
zit er super netjes op.
wij zijn zeer tevreden over martijn en raden ieder die een nieuwe kap nodig heeft aan om naar dit bedrijf te gaan.
zeker voor de prijs !


groeten martin en chantal.
m renes vrijdag 3 februari 2012

TOP!

Vandaag heeft mn Ford Streetka een nieuwe achterruit van Martijn gekregen. Wow! Zo mooi! En veilig! Na bijna 8 jaar irriteren aan een Ford-achterruit, nu eindelijk echt zicht voor een prijs waarvoor je het niet hoeft te laten.
Tis wel een eind rijden en de moeite dubbel en dwars waard! Dank je wel Martijn!
Groeten Trudy en het rode gebakje :-)
Trudy G zaterdag 14 januari 2012

softtop honda s2000

hoi Martijn het is al weer een paar weken geleden dat je de softtop van onze s2000 hebt vervangen hij zit er super stak op, vakwerk en voor een goede prijs
een aanrader voor elke cabrio rijder
bedankt en tot ziens
gr Andre
Gast vrijdag 13 januari 2012

Nieuw cabriodak

Vandaag het dak van onze cabrio laten vervangen door Martijn. Hij ziet er weer geweldig uit. Geweldige service, goede prijs en heerlijke koffie. Memelink cabrioservice is zeker aan te raden. Bedankt en tot ziens.
Ria en Frank dinsdag 3 januari 2012

Golf

Martijn, bedankt voor het supermooie dak.
Zal je zeker aanbevelen qua vakwerk en ook qua prijs. Geweldig! Het was een eindje rijden, maar zeker de moeite waard.
Prettige kerst en een heel goed 2012!!
Jenny vrijdag 23 december 2011

Perfect nieuw dak

Bij Martijn eerst informatie ingewonnen en erna overstag gegaan voor het plaatsten van een nieuwe softtop.
Uitstekende service! Door gebruik te kunnen maken van de leen auto hebben mijn vriendin en ik er een leuke dag uit van kunnen maken in het nabije Deventer.
Dakje ligt er weer strak op, auto oogt erdoor weer zo goed als nieuw.
Memelink is een aanrader voor elke cabrio liefhebber!
Tom van Dooren woensdag 14 december 2011

Plaatsen van plastic achterruit

Martijn

Er zit nu weer een heldere hele achterruit in onze Z3.
bedankt voor de goede en snelle service

groet Ed
Edjezetje woensdag 14 december 2011

mx5 verdeck 1A

habe vor kurzem stoffverdeck für mazda mx5 hier gekauft und ich muss nur gutes sagen.
qualität ist super.gutes stoff.sitzt wie angegossen,wenn nicht noch besser als der originelle den ich hatte.preis ist in ordnung.
keine probleme beim abholung,super umgang mit kunden.
mehr kann man nicht verlangen.
gruß
123_safic vrijdag 25 november 2011

BMW Z3

Beste Martijn,

Bedankt voor het nieuwe dak op onze Bmw z3. Hij oogt weer helemaal als nieuw. Het loont meer dan de moeite om de rit naar Laren te maken.

Ik heb nog niet meegemaakt dat je als klant tijdens de lunch mee mag eten. Bedankt voor de lekkere soep en de boterhammen.

Voor diegene die nog twijfelen, het is aan te raden om het dak door Martijn te laten vervangen.
Martijn van Rosendaal zaterdag 12 november 2011

Mazda MX5 NB

Lieber Martijn,

nochmals herzlichen Dank für die schnelle und nette Kommunikation. Das Dach ist mittlerweile auf meinem MX5 montiert. Alle Teile waren super gefertigt, jedes Loch etc. passte einfach absolut perfekt. Sowas wie Dich brauchen die bei Ikea ;-)
Nein, im Ernst: So gut hatten wir uns das gar nicht vorgestellt. Großes Lob!!!
Sollte ich noch einmal ein neues Verdeck benötigen, ich würde nirgendwo anders bestellen.

Gute Geschäfte und nette Kunden weiterhin wünscht

Anja aus Hamburg
Anja maandag 7 november 2011

Kabi (loverx) Audi A4 Cabrio

Ich bin 630 km von Deutschland zu Martin gefahren, er hat mein Audi A4 Cabrio super gemacht in 3 Std.

Einfach Super!

Dankeschön
Gast zaterdag 5 november 2011

Audi A4 cabrio

Wat een super service en vakwerk. Dat zie je niet vaak meer. En een hele goede prijs. Niet meer naar de Audi dealer gaan met je cabrio!

Eric
Gast maandag 31 oktober 2011

Softtop S2000

Hoi Martijn,

Hier nog even een bericht van mij om je te bedanken voor de goede service. De nieuwe softtop zit er superstrak op. Je hebt vakwerk geleverd voor een goede prijs!

Vriendelijke groet,
Berry
Berry zaterdag 29 oktober 2011

Barchetta

Vandaag de Barchetta laten voorzien van een nieuw dak bij Martijn Memelink. Na de gastvrije ontvangst, met de auto van Martijn naar (het mooie) Deventer gereden. Bij terugkomst stond onze auto met een superstrak dak op de oprit. Ziet er erg netjes uit, en dat voor een redelijke prijs. kortom Martijn, weer een tevreden klant. Succes straks met je eigen bedrijf!
Gast vrijdag 28 oktober 2011

audi 80 cabrio

Hi Martijn,

Graag willen wij je onze complimenten uiten over het nieuwe cabriodak op onze audi 80 cabrio: super strak. De binnenhemel zit beter dan bij het originele dak.

Wij zijn zeer tevreden over je service. Je communiceert aangenaam en correct. Je komt je afspraken na en reageert snel op onze vragen. Daarnaast heb je de beste prijs. Al met al kunnen wij jouw bedrijf adviseren aan alle cabrio rijders.

We wensen jou en je vriendin heel veel succes in je nieuwe pand. Als wij nog eens iets hebben met een cabriodak dan komen we gegarandeerd terug naar Laren. Een ritje vanuit Sittard loont zich daarvoor.

Met vriendelijke groet,
Pim en Mieke
Pim van Dorp zondag 9 oktober 2011

Mooi ruitje

Hoi Martijn,

Bedankt voor je hulp. Zo'n nieuw ruitje voelt weer een stuk veileger als die gematteerde doucheraam. Helemaal top!
Toon zaterdag 24 september 2011

Top dakje voor mn MX5

Hallo Martijn,

Nogmaals dank voor het installeren van een nieuw cabriodak op mijn MX-5!

Het was een erg goede ervaring. Snel, professioneel gedaan en een goede prijs.

Het is voelt weer als een nieuwe auto en ziet er geweldig uit!
Dank ook voor het nazenden van mijn vergeten handsfree-set. Erg vriendelijk.

Succes met alles en ik zal je zeker aanraden bij bevriende cabrio rijders!

Groet,

Patrick
Patrick Dekker dinsdag 13 september 2011

Cabrio-cap MX-5

Hoi Martijn,
Bij deze willen we je nog van harte bedanken voor je snelle en vakkundig werk bij het vervangen van het cabrio-dak van onze MX-5.
Wij kunnen je ten stelligste aan bevelen bij de cabriolet rijders als ze een nieuw dakje nodig hebben.
Het is vakwerk,zit er zeer strak op en ook nog eens aan een schappelijke prijs.
Het was de rit vanuit Maastricht zeer zeker waard.
Groetjes van Janny en Ruud.
(p.s. nog bedankt voor de lekkere koffie.)
Ruud en Janny zaterdag 10 september 2011

Nieuwe kap golf 1 cabrio

Ik heb een tijdje terug een nieuwe kap besteld bij Martijn en hij was super snel geleverd. Met de uitgebreide omschrijving erbij heb ik zelf de kap geplaatst, een mooie klus. Super stof en perfecte pasvorm. Bedankt!! een aanrader.
Henk dinsdag 23 augustus 2011

Nieuw dak Cabrio Honda S2000

Vanmorgen mijn cabrio opgehaald waarvan het dak vernieuwd is
Zag er perfekt uit. Je kunt het wel zien dat Martijn het vak verstaat en het met liefde doet. Geweldig. Een aanrader voor alle cabrio bezitters. Martijn bedankt, ook voor de koffie
F.J. Huigen zaterdag 13 augustus 2011

Mercedes R129

Boven verwachting! Nieuwe kap op mn Mercedes SL. Keurig, niet te duur en precies volgens afspraak. Aanrader!
Gast vrijdag 12 augustus 2011

Z3 weer helemaal top

Knap werk Martijn, onze Z3 ziet er weer helemaal mooi uit met dat dat nieuwe Sonnenland dak.

Geheel volgens afspraak en een uitstekende service !!

Succes met je bedrijf en nieuwe pand
Jos Beenen zaterdag 6 augustus 2011

Saab 900 classic

Terwijl wij op de fiets ! de omgeving van Laren onveilig maakten , heeft Martijn een nieuw dak op onze klassieke Saab cabrio gezet.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat !
Ook het feit dat Martijn zich houdt aan gemaakte afspraken , spreekt ons zeer aan .
En last but not least is de prijs/kwaliteitsverhouding dik in orde , kortom
wat ons betreft aan alle kanten een aanrader !
Jan G. de Vries donderdag 4 augustus 2011

golf 3 2x

Bij Martijn 2 daken besteld voor mijn golfje en die van mijn schoonouders. De volgende dag kon ik ze al afhalen! De montage zelf gedaan m.b.v. de bijgeleverde handleiding en telefonische support van Martijn. Een tijdrovende klus maar het eindresultaat is werkelijk super!
Hele mooie kwaliteit stof en superstrakke pasvorm. Martijn bedankt!
Hans Muller dinsdag 2 augustus 2011

Z3

Perfect. Een nieuw dak op mijn Z3 uit 1996. Het had nog wat voeten in aarde want zoals bleek was er in het verleden iets op het dak gevallen. De reparatie was door een beun de haas uitgevoerd met als resultaat een krom stangen stelsel en weggesneden trekbanden. Geen probleem voor Martijn, die had wel 1,5 uur extra werk maar heeft alles weer voor mekaar gekregen. En dat alles voor de standaard prijs. Een absolute aanrader want er zijn veel dubieuze adressen te vinden op het internet!
Jelle zaterdag 23 juli 2011

mazda mx5

Martijn heeft in één ochtend een softtop op mijn Mazda MX5 gezet. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, de top zit er superstrak op. Mijn mazda uit 2001 oogt weer als nieuw.
Gast woensdag 20 juli 2011

Dhr.

Ben zeer tevreden met nieuw rode stoffen dak met glazen-verwarmde achterruit op m`n MG-TF.
Veel beter uitzicht via deze ruit, verwarming werkt perfect.
Pasvorm is perfect, verassend veel minder windgeruis.
Deze week flinke hoosbui gehad geen druppel regen binnen gekomen.
Dak opende voorheen niet helemaal, klapte niet geheel terug,
vandaar ook altijd een strijd met het plaatsen van hardtop, softtop zat te hoog,
ook dit probleem is door Martijn opgelost.

Kortom Cabrioservice Memelink is een aanrader, hoge kwaliteit voor zeer scherpe prijs.
Sjef donderdag 30 juni 2011

bmw z3

Hallo Martijn

de bmw z3 ziet er weer TOP uit met zijn nieuwe dak.
ook heel mooi afgewerkt binnen (knap werk )
krijg veel goede reacties dat bruine dat staat veel mooier bij de groene bmw

gr max
Gast vrijdag 3 juni 2011

-

Hallo Martijn,
das MX5-Verdeck mit Glasheckscheibe ist Top-Qualität und wirklich sehr passgenau!
Perfekt !!!
Vielen Dank für die schnelle Abwicklung.
mfg
Hartmut
Hartmut Lodderstedt donderdag 26 mei 2011

Klasse

Ik ben uitermate tevreden met de nieuwe achterruit in mijn MGF. Perfecte service en dito prijs. Martijn veel succes, jij komt er wel!
Annemieke maandag 23 mei 2011

Hey gozer

Hoi na bijna een jaar te hebben gereden met een door jou gemonteerd cabriodak
Heb ik nog geen klagen.

groeten de groene BMW E30 cabrio met straal verrotdak.
Jos donderdag 28 april 2011

cabriodakkie

ik ben zeer tevreden over de gemaakte afspraak strak prijsje strak dakkie Utreg zeg zeker is een ding ga voor je dak naar memmelink gastvrije mensen met eerlijke afspraken
jan van holten zaterdag 16 april 2011

MGF

Hallo Martijn,

das MGF-Verdeck mit Glasheckscheibe ist Top Ware in Erstausrüster Qualität, Vielen Dank für die schnelle Lieferung.

Güße aus D-Forchheim

Falk
Falk Bendel maandag 11 april 2011

MG TF

Martijn je bent een gedreven, vriendelijke en behulpzame kerel. Je levert mooi werk, het was de 200 km vanuit de Kempen meer dan waard!
Succes in de toekomst...
Paul zondag 27 februari 2011

Strak dakje

Hoi Martijn,
En daar staat ie nu in de garage met een strak dak. Nu nog mooi weer!! Moet toch nog een paar daagjes dicht blijven zitten... :-)
Bedankt voor de service en ik vond het interessant om te zien met hoeveel routine je het dak hebt vervangen van mijn Megane.... en dan toch nog gezellig kletsen over je toekomstplannen.Wens je veel succes en kom zeker eens kijken op de nieuwe stek en bedank je moeder voor het bakje Beukenhorst!!!
Rolf vrijdag 25 februari 2011

golf 1 cabrio

Hey Martijn

het dak zit er superstrak op van verschillende kanten alleen maar positieve reacties
dank je wel voor het vervangen van het dak

groeten jan
Jan maandag 17 januari 2011

SAABRIO weer als nieuw

Martijn,
Dank voor het vakkundig plaatsen van een nieuwe kap op mijn SAABRIO 900NG. Hij ziet er weer uit als nieuw door deze haarstrak geplaatste kap.
Dank ook aan je moeder voor de perfecte verzorging tijdens het wachten!

Groet,
Jan
Jan Bakker zondag 7 november 2010

winterbanden

Hoi Martijn, bedankt voor het snelle leveren van de winterbanden.
Groetjes
Tim van Lamoen
reclamemonteur
reclamemonteur vrijdag 5 november 2010

Mazda MX5 top

Martijn,
mijn Mazda MX5 ziet er weer super uit met het nieuwe dak en de leren stoelen!

Nogmaals dank je wel voor de goede en snelle service!
Zal zeker reclame voor je maken...gaat eigenlijk vanzelf!
Margot zaterdag 2 oktober 2010

BMW Z3 softtop

Beste Martijn, ben erg blij met mijn nieuwe Z3 softtop, mijn auto ziet er als nieuw uit, de top sluit perfect, alles volgens afspraak voor een hele scherpe prijs. Ik kan het iedereen aanbevelen. Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant, Lisette
Lisette zaterdag 25 september 2010

mazda mx 5 leder zetelbekleding

hey Martijn, ik was verrast toen ik de prijs zag van je leder zetelovertrekken, was evenzeer verrast door de service, en ik viel acheterover toen het pakket bij mij toe kwam !! zoals je het zelf zo goed zei in je mail "ziet er weer schitterend uit", ben meer dan 100% tevreden van mijn nieuw leer interieur, heel Belgie mag het weten, groetjes.
thierry vrijdag 27 augustus 2010

Super en snel!

Beste Martijn,

Super en snel geregeld dat dakje voor mijn Z3!

Hij zit er strak op!

En voor een superprijs!

Dank!

Eddy
Eddy Klercq zondag 18 april 2010

Stoffen kap MX5 NB

Hey Martijn,

nogmaals complimenten voor het geleverde werk. Het was gezellig en het zit er strak op.
Bedankt en zal een goed woordje voor je doen!
Groeten ut Tilburg
Edwin zaterdag 6 maart 2010

Golf 3 cabrio

Via Memelink een nieuw dak besteld. De montage zelf gedaan m.b.v. de bijgeleverde handleiding. Eindresultaat is super. Bij deze wil ik Mememlink bedanken voor het snel leveren van het dak + handleiding en de telefonische support tijdens het monteren van het dak. Bedankt voor de service!
Bart vrijdag 8 januari 2010

mazda mx5

Hallo,

Wou ook even melden dat het een super mooi dakje is en erg scherp geprijst!! Nu nog het dakje zelf proberen te monteren mocht het niet lukken dan kon ik altijd Martijn bellen ,super!
mike dinsdag 29 december 2009

Softtop BMW Z3

Beste Martijn,

De nieuwe softtop ziet er super uit op mijn Z3! Mijn auto oogt weer als nieuw! Ook de chique binnenhemel maakt het helemaal af. Ik ben er erg blij mee en heb de waterdichtheid van m'n nieuwe dakje de afgelopen dagen goed kunnen testen met dit weer :-( Nogmaals bedankt!

Groeten uit Utrecht
Jeremy van der Horst dinsdag 24 november 2009

Blij met m'n openlucht Golf

Ik ben erg blij met m'n cabriodakje! Nu nog een paar maanden wachten op mooi weer zodat 'ie ook open kan... Superservice en lekkere koffie! Bedankt!
Louise vrijdag 13 november 2009

Astra cabrio

vanmiddag ben ik in het mooie dorpje in Laren geweest om mijn softtop cabriodak te vervangen bij Memelink.

1 woord: perfect!

er word vakwerk geleverd. helemaal zoals ik wilde, en zeker voor een zeer scherp tarief! geen gemaar en erg gastvrije mensen.
mijn dak ziet er stuper strak, nieuw en erg gelikt uit, ben er uitermate blij mee.

ik heb de hele ochtend en middag zitten wachten maar ik werd zeker vermaakt door een lieve hond en heerlijk in de tuin mogen zitten. als je wilt krijg je koffie of zelfs wat te eten!

Martijn Memelink: super!
Lucas uit maarssen zaterdag 19 september 2009

Memelink bedankt!!!

memelink hartelijk bedankt voor het schitterende stukje vakwerk wat er geleverd is. Het dak zit netjes, superstrak en natuurlijk waterdicht!!

Helemaal top!!!
katja maandag 31 augustus 2009