BMW Z3 softtop Acoustic Z8-style inclusief montage

Schrijf de eerste review over dit product


€ 1.075,00
BMW Z3 softtop Acoustic Z8-style inclusief montage

Exclusief bij Cabrioservice Memelink: luxe softtop voor de Z3, bouwjaar 1996 -2002. Deze softtop heeft een verbeterde layout in de style van de bekende BMW Z8. De achterruit is afgerond en heeft de "rondingen" van de kont van de Z3. De bovenzijde van de softtop is glad afgewerkt, zonder zichtbare stiknaden aan de bovenzijde van de softtop. Deze daken zijn gemaakt Sonnenland Acoustic materiaal, dit materiaal zorgt voor een significante geluidsreductie in uw cabrio. Als laatste wijziging hebben we deze softtop voorzien van "regengootjes" praktisch een groot voordeel wanneer u uw portieren wilt openen tijdens een flinke regenbui. Al met al een softtop die veel beter bij het ontwerp van de Z3 past, echte aanrader!

Alle voordelen op een rij:

- Dikker materiaal, zorgt voor een betere geluidreductie

- Regengootjes boven de zijruiten zorgen ervoor dat regenwater niet op de stoelen lekt bij het openen van de portieren

- Gewijzigde vorm van de achterruit, beter passend bij de vorm van de Z3

- Strakke bovenzijde, hierdoor oogt de auto moderner, bovendien zorgt de strakke bovenzijde voor een nog stillere softtop.

Accoustic materiaal welke het geluid van buitenaf vermiderd. De montage van dit product is zeer moeilijk en we raden u dan ook af om dit zelf te doen. Mocht u toch zelf willen monteren dan kunnen wij u altijd telefonisch assisteren.

BMW Z3 softtop Acoustic Z8-style inclusief montage