BMW Z4 E85 2002-2008 Pomp cabriodak, softtop, vervangen INCLUSIEF MONTAGE!

Schrijf de eerste review over dit product


Normale prijs: € 890,00

Special Price € 815,00

BMW Z4 softtop probleem

LET OP!

Er wordt door collega's beweerd dat onze oplossing risicovol is. Dat er schade aan de hydrauliek slangen ontstaat bij het verplaatsen van de pomp. Wij hebben al enkele honderden pompen vervangen en verplaats met nog nooit een defecte slang tot gevolg.

Bij de BMW Z4 is de pomp voor de aandrijving van de softtop toch wel het bekendste probleem. De pomp is geplaatst het afwateringskanaaal van de softtop. Wanneer dit kanaal verstopt raakt, stroomt de behuizing van de pomp vol met water, dat er vervolgens niet meer uit kan. Zo ontstaat ernstige corrosie aan de motor van de pomp waardoor het niet lang duurt of de pomp doet niets meer.

U herkent het probleem als volgt: bij het bedienen van de knop voor het openen van de softtop zal het dak aan de voorzijde nog wel ontgrendelen maar vervolgens weigert het dak om verder naar achteren open te klappen.

Onze OPLOSSING voor het probleem van de pomp: Wij zijn ervaren in het vervangen van deze pompen en hebben deze normaal gesproken ook op voorraad. We kunnen de pomp in slechts enkele uren vervangen, klaar terwijl u wacht! We verplaatsen de pomp naar een positie in de kofferbak. (vrijwel onzichtbaar achter de originele kofferbakbekleding) Hierdoor treedt dit probleem in de toekomst ook niet meer op, bovendien zit de pomp daarna op een bereikbare plek.

Vaste prijs:

Wij vervangen de pomp van uw BMW Z4 voor een ORIGINELE BMW pomp voor een vaste prijs. Door onze ervaring kunnen we een vaste prijs opgeven. Naast de vaste prijs is ook tevens de oorzaak van het probleem aangepakt en kan de pomp na onze reparatie niet meer onder water lopen. Wij geven dan ook 100% garantie op de reparatie.

BMW Z4 softtop probleem

Meer Views