BMW Z8 Softtop E52 2000-2003

Schrijf de eerste review over dit product


€ 1.599,00
BMW Z8 Softtop E52 2000-2003

Het absolute top model uit de Z-serie was de Z8 bij het uitkomen in het jaar 2000. Super mooi vormgegeven en door zijn exclusiviteit een echte auto voor verzamelaars.

Nadat we ondertussen meer dan 350 Z3's, tientallen Z4's (voor meerder BMW dealers) en ondertussen ook al talloze Z1 daken hebben vervangen durven we ons zonder schaamte Z specialst te noemen als  het om de cabriodaken gaat. In bijna alle gevallen  hebben we technische verbeteringen in de cabriodaken toegepast waardoor deze daken beter zijn dan origineel. Deze verbeteringen komen tot stand nadat de auto enkele jaren in gebruik is geweest. Dan pas treden slijtage sporen en mankementen op die de ontwerpers destijds niet voorzien hadden. (en vaak ook niet konden hebben)

De daken voor de BMW Z8 laten wij exclusief bij Clemens Klein van CK-cabrio in Duitsland produceren. Dit is wereldwijd DE specialist als het om Z8 cabriodaken gaat ook wij hebben wij destijds de eerste kennis en ervaring met Z8 cabriodaken mogen opdoen.

De softtop:

Qua vormgeving is de softtop perfect, mooie lijnen met een achterruit perfect passend bij de vorm van de achterzijde van de Z8. De uitvoering van de origignele BMW Z8 softtop is helaas niet ideaal. Bij vrijwel elke Z8 komt de stof aan de zijkant boven de zijruiten tussen het frame, met een scharende beweging wordt de stof letterlijk door het frame stukgeknipt. Op dit punt hebben we de softtop verstevigd en zorgen we ervoor dat de stof niet meer tussen het frame kan komen.

De Hardtop:

 

€ 1.599,00

BMW Z8 Softtop E52 2000-2003