Honda S2000 Softtop stof met glazen verwarmde achterruit voor de AP1

Schrijf de eerste review over dit product


€ 1.240,00
Honda S2000 Softtop stof met glazen verwarmde achterruit voor de AP1

Deze softtop is onze meest verkochte Honda S2000 variant. De allerbeste pasvorm in de combinatie met de beste afwerking zorgen voor een verbluffend resultaat.. Met trots kunnen we zeggen afgelopen jaren al meer dan 100 Honda S2000 daken hebben mogen vervangen.

De genoemde prijs is INCLUSIEF montage.

Deze softtop is speciaal ontworpen voor de eerste generatie Honda S2000. Standaard was de eerste generatie voorzien van een vinyl softtop in "stof look". Nadeel van deze vinyl daken is dat deze hard worden onder invloed van zonlicht. Bovendien is verbleekt de kleur zodat de oude softtop meer grijs dan zwart lijkt. Deze daken zijn gemaakt van Haartz Stayfast materiaal, dit luxe stoffen materiaal wordt tegenwoordig door talloze fabrikanten als eerste uitrusting toegepast. Het grootste verschil bij deze softtop is de glazen, eventueel verwarmde, achterruit. Deze vervangt de breekbare grote achterruit van de originele softtop.

Deze softtop is in talloze kleuren leverbaar, vraag naar de mogelijkheden. Indien er reeds een bekabeling voor de achterruitverwarming van de Hardtop aanwezig is, kan de achterruit verwarming zonder extra kosten worden aangesloten. Mocht dit niet aanwezig zijn, dan kunnen wij de complete bekabeling leveren en installeren, hierbij maken we gebruik van originele Honda onderdelen en schakelaars.

Montage van een Honda S2000 softtop neemt ongeveer 1 werkdag in beslag.

€ 1.240,00

Honda S2000 Softtop stof met glazen verwarmde achterruit voor de AP1

Meer Views